Libnet.ro
UNICEF

12:00

Afla de aici la ce varsta avem cei mai multi prieteni! Cercul social al fiecarei persoane contine aproximativ 80 de indivizi

Antena3 Antena3,
Afla de aici la ce varsta avem cei mai multi prieteni! Cercul social al fiecarei persoane contine aproximativ 80 de indivizi

Oamenii au cel mai mare numar de prieteni la 29 de ani, o varsta la care cercul social al fiecarei persoane contine aproximativ 80 de indivizi, potrivit unui studiu realizat de curand in Marea Britanie,. continuă pe Antena3

Orasul cu cei mai multi spioni: cati agenti sub acoperire lucreaza in Viena

Un studiu realizat de expertii in activitati de spionaj din capitala Austriei, arata ca cel putin 7000 de agenti lucreaza sub acoperire in Viena. Ca tara neutra, Viena a fost un centru al spionajului in timpul Razboiului Rece, scrie The Telegraph. De neegalat ca loc de joaca in timpull Razboiului Rece, Viena s-a dovedit a fi un nou inceput pentru spioni, chiar si dupa prabusirea blocului sovietic.

Trei judete conduc in topul celor mai multi debutanti in afaceri cu bani de la stat

Tinerii intreprinzatori au infiintat in primele sase luni 3. 200 de firme SRL-D) prin care pot primi facilitati de la stat, astfel ca de la lansarea programului, anul 2011, numarul acestora a ajuns la 14. 261, cei mai multi debutanti in afaceri fiind.

Iata cine a dat cei mai multi bani Republicii Moldova- Romania sau Rusia?

Romania este principalul donator catre Republica Moldova, in timp ce Rusia este practic inexistenta pe aceasta harta, cheltuielile cu trupele ruse ce ocupa regiunea transnistreana neputand fi trecute la donatii facute in beneficiul statului vecin.

Cine a dat cei mai multi bani Republicii Moldova: Romania sau Rusia?

Romania este principalul donator catre Republica Moldova, in timp ce Rusia este, practic inexistenta pe aceasta harta, cheltuielile cu trupele ruse ce ocupa regiunea transnistreana neputand fi trecute la donatii facute in beneficiul statului vecin, scrie Lulea Marius Dorin, presedinte CCIE, membra P. Actiunea 2012, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Ce trucuri folosesc magazinele pentru a scoate mai multi bani din buzunarul clientilor

Vi se intampla frecvent sa cumparati mai multe produse decat v-ati propus initial? De la supermarketuri pana la magazine de haine, retailerii pregatesc cu precizie strategia prin care reusesc sa scoata mai multi bani din buzunarul tau.

10 ani de Folk You! Florian Pitis. Festivalul din Vama i-a adunat pe cei mai indragiti artisti din Romania

Festivalul Folk You Florian Pitis i-a strans pe scena din Vama pe cei mai indragiti artisti de folk din Romania, care au cantat toate piesele atat de cunosute si iubite de public. Festivalul se incheie in.

BCE: Tinerii, cei mai afectati de scaderea salariilor din zona euro

Tinerii din zona euro sunt cei mai afectati de declinul sau stagnarea salariilor din cauza crizei, arata Banca Centrala Europeana BCE),citata de Mediafax. Astfel, salariile tinerilor au scazut cu procente cuprinse intre 15 si 25%, in doi ani.

O coliziune intre doua trenuri in Germania s-a soldat cu mai multi raniti

O coliziune intre un tren de pasageri si un tren de marfa a avut loc vineri noapte in apropierea statiei Mannheim sudul Germaniei) iar mai multe persoane au fost ranite, conform operatorului feroviar german Deutsche Bahn. Accidentul a avut loc cu putin timp inaintea orei locale 21:00 19. 00 GMT) si a rezultat in deraierea a cinci vagoane ale trenului de pasageri care facea legatura intre orasul austriac Graz si orasul german Saarbrucken, informeaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )