Libnet.ro
UNICEF

12:00

Trei judete conduc in topul celor mai multi debutanti in afaceri cu bani de la stat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trei judete conduc in topul celor mai multi debutanti in afaceri cu bani de la stat

Tinerii intreprinzatori au infiintat in primele sase luni 3. 200 de firme SRL-D) prin care pot primi facilitati de la stat, astfel ca de la lansarea programului, anul 2011, numarul acestora a ajuns la 14. 261, cei mai multi debutanti in afaceri fiind. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO. Topul celor mai sexy femei de la Hollywood, realizat de Victorias Secret

Cantareata Taylor Swift are cel mai sexy zambet, actrita Emilia Clarke are cele mai sexy buze, Emma Stone are cei mai sexy ochi, iar Nina Dobrev a fost desemnata cea mai sexy frumusete naturala, in topul What Is Sexy?, realizat de casa de moda Victorias Secret.

Parcul Nicolae Romanescu va fi reabilitat cu 15 milioane de euro. Este prezent in topul celor mai uimitoare locuri de vizitat din lume

Parcul Nicolae Romanescu va intra intr-un proces amplu de modernizare, iar municipalitatea a stabilit deja cum va arata imediat dupa finalizarea investitiei. Valoarea lucrarilor se ridica la suma de 15 milione de euro.

Dig rupt la Ghertenis, mai multi oameni sunt evacuati

Dig rupt la Ghertenis, mai multi oameni sunt evacuati in Caras-Severin. Debitele raurilor au crescut de sute de ori. Stire in curs de actualizare.

Topul celor cele mai frumoase 10 patrimonii UNESCO din lume

Anul trecut, site-ul VeryFirstTo. com a oferit o excursie de lux in valoare de 1. 5 milioane de dolari catre toate cele 962 de locuri apartinand patrimoniului mondial UNESCO. Aceasta excursie a fost declarata cea mai scumpa vacanta din lume. Din moment.

Ponta vrea amnistierea celor care trebuie sa returneze bani, dupa ce mai multi pensionari s-au sinucis

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, in sedinta de Guvern, ca Executivul va aproba un act normativ pentru amnistia pensionarilor care trebuie sa returneze statului o parte din banii incasati anterior, pentru a nu se mai ajunge la situatia in care oamenii sa se sinucida, informeaza Mediafax.

Cum sa rezisti in afaceri mai bine de 1.300 de ani: secretul celor mai vechi business-uri

Majoritatea companiilor activeaza pe piata intre 40 si 50 de ani. Deci exista un secret in cazul afacerilor care exista de mai bine de 300, 500 sau chiar 1. 300 de ani. Iata o selectie a celor mai rezistente afaceri din lume.

O coliziune intre doua trenuri in Germania s-a soldat cu mai multi raniti

O coliziune intre un tren de pasageri si un tren de marfa a avut loc vineri noapte in apropierea statiei Mannheim sudul Germaniei) iar mai multe persoane au fost ranite, conform operatorului feroviar german Deutsche Bahn. Accidentul a avut loc cu putin timp inaintea orei locale 21:00 19. 00 GMT) si a rezultat in deraierea a cinci vagoane ale trenului de pasageri care facea legatura intre orasul austriac Graz si orasul german Saarbrucken, informeaza AFP.

Director executiv ANM, Elena Mateescu, la RFI: Iulie 2014, pe locul patru in clasamentul celor mai ploioase luni iulie din 1961 pana acum

Luna august va fi una cu precipitatii in general normale in partea de centru si nord a Romaniei si cu o tendinta de deficit in restul regiunilor. In schimb, luna iulie a fost una dintre cele mai ploioase din ultimii 50 de ani. O spune, la RFI, directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Elena Mateescu.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2744 seconds )