Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alegeri locale 2016. Primar reconfirmat in functie la Urziceni, cu dosar penal la DNA

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016. Primar reconfirmat in functie la Urziceni, cu dosar penal la DNA

Constantin Sava, primarul PNL care a reusit sa obtina inca un mandat in fruntea Primariei Urziceni, are dosar penal la DNA. Acesta este in prezent sub control judiciar si i-a fost interzis dreptul sa-si exercite functia. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2016. Isaia Maghiar a fost ales primar in Balan. Acesta este trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Alegeri locale 2016. Primarul in functie al comunei Balan, al carui nume apare intr-un dosar de abuz in serviciu si conflict de interese, a reusit sa castige scrutinul din 5 iunie.

ALEGERI LOCALE 2016. Unde votezi in URZICENI pentru primarie si consiliu. Afla SECTIA DE VOTARE

Un numar de 56 de persoane s-au inscris in cursa pentru un fotoliu de primar in cele sase sectoare ale Capitalei, la alegerile locale din 5 iunie, potrivit agerpres. Iata.

VIDEO Alegeri locale 2016 Hunedoara: aproape 10.000 de oameni l-au votat pe Dan Boboutanu. Seara dramatica in care noul primar a cantat de veselie

Alegeri locale 2016 Hunedoara: una dintre marile surprize inregistrate la scrutinul din 5 iunie 2016 in judetul Hunedoara s-a petrecut in municipiul Hunedoara, unde pentru prima data localnicii au ales un primar pesedist. Dan Boboutanu a fost votat de aproape zece mii de hunedoreni, dar s-a impus la o diferenta de doar cateva sute de voturi in fata primarului in functie, Viorel Arion.

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Devenii au ales un primar cu probleme penale: Mircia Muntean, la al cincilea mandat

Alegeri locale 2016 Deva. Mircia Muntean a devenit primar al municipiului Deva, potrivit primelor informatii neoficiale oferite in urma numaratorii voturilor. Mircia Muntean are o condamnare, un dosar penal, insa este un personaj popular in Deva, fiind la al cincilea mandat.

Alegeri locale 2016. Septimiu Turcas a fost ales primar in Simleu Silvaniei. Acesta este judecat pentru abuz in serviciu

Alegeri locale 2016. Liberalul Septimiu Turcas este trimis in judecata intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si fals in declaratii.

Alegeri locale 2016 Bistrita. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Nu mai putin de 10 oameni politici din Bistrita candideaza pentru fotoliul de primar la alegeri locale 2016. Printre candidati se numara primarul in functie, un fost primar, un deputat, fostul presedinte de Consiliu Judetean, dar si doi oameni de afaceri. De asemenea, anul acesta candideaza si un independent, sustinut de M10.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA PITESTI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA PITESTI

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PITESTI Tudor Pendiuc, primar in functie al municipiului Pitesti si candidat independent pentru al saptelea mandat consecutiv, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a.

Alegeri locale 2016 Zalau. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Opt candidati s-au inscris in cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Zalau la alegerile locale din 2016. Printre ei, primarul si viceprimarul in functie, un deputat si un fost prefect.

Alegeri locale 2016 Slatina. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Noua sunt candidatii care vizeaza postul de primar la alegerile locale 2016 pentru Slatina, fiecare cu gandul ca poate ajunge in functie, unii cu experienta in administratie, altii doar cu experienta in politica, toti cu promisiunea inaintata alegatorilor ca vor fi altfel decat predecesorii.

Alegeri locale 2016 Alexandria. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. in cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Alexandria la Alegerile locale 2016 s-au inscris sapte candidati. Victor Dragusin-Partidul Social Democrat PSD), primarul in functie, vrea un al treilea mandat, dupa ce a condus primaria in ultimii opt ani si este candidatul cotat cu cele mai mari sanse de castig.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )