Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alegeri locale 2016 Sacele: Un rrom din cartierul Garcini, dosar penal pentru tentativa de frauda la vot

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016 Sacele: Un rrom din cartierul Garcini, dosar penal pentru tentativa de frauda la vot

Politistii au intervenit imediat dupa ce un rrom s-a prezentat si a votat de doua ori, lucru semnalat de sistemul electroniccare are in evidente cartile de identitate scanante. continuă pe Adevărul

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA TULCEA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA TULCEA. Cine castiga PRIMARIA TULCEA

Zece din cei 11 candidati la Primaria municipiului Tulcea au declarat, raspunzand intrebarilor AGERPRES, ca doresc reabilitarea falezei orasului in beneficiul.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA TULCEA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA TULCEA. Cine castiga PRIMARIA TULCEA

Zece din cei 11 candidati la Primaria municipiului Tulcea au declarat, raspunzand intrebarilor AGERPRES, ca doresc reabilitarea falezei orasului in beneficiul.

Alegeri locale 2016. Ce asteptari au alegatorii din Zalau de la viitorul primar

Alegeri locale 2016. La opt ore de la deschiderea sectiei de votare din incinta Scolii Postliceale Sanitare Christiana, se prezentasera la urne mai putin de un sfert dintre alegatori.

Alegeri locale 2016. Doljul a intrecut municipiul Bucuresti la numarul votantilor pe liste suplimentare

Alegeri locale 2016. 4714 persoane din judetul Dolj au votat pana laora 13. 00 pe listele suplimentare. adevarul. ro va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile locale 2016.

Alegeri locale 2016. Taranul sarac din Vrancea a venit la vot calare pe magar, comparandu-se cu Iisus Hristos la intrarea in Ierusalim

Constantin Craciun, alias Taranul sarac: din Vrancea, a votat la alegerile locale 2016 la o sectie din comuna Cimpineanca.

Alegeri locale 2016. Drama satenilor din Meisoare: La fiecare patru ani trec pe la noi si ne promit ca ne fac drumul

De 26 de ani, politicienii care se prezinta in fata localnicilor din Meisoare, un satuc uitat de autoritatile din Pucheni, judetul Dambovita, promit sa conecteze localitatea de restul judetului, insa nimeni nu a facut-o pana acum. De la Alegerile locale 2016 oamenii nu mai au nicio speranta, dar cu toate acestea s-au dus la vot.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GIURGIU. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GIURGIU. Cine castiga PRIMARIA GIURGIU

Cei zece candidati la fotoliul de primar al municipiului Giurgiu in alegerile locale din 5 iunie au raspuns pentru AGERPRES la cateva dintre intrebarile care.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SLATINA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SLATINA. Cine castiga PRIMARIA SLATINA

Tiparirea a aproape 1. 000 de buletine de vot necesare pentru alegerile locale in judetul Olt a fost incheiata, ele fiind depozitate sub paza militarizata.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GALATI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GALATI

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI Toti cei 12 candidati la Primaria Galati, apartinand partidelor si aliantelor politice, sau independenti, au raspuns urmatoarelor intrebari.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SUCEAVA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SUCEAVA

Candidatii PMP si PNL la fotoliul de primar al municipiului Suceava in alegerile locale din 5 iunie au raspuns la intrebarile privind pentru rezolvarea problemelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )