Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri SUA 2016. Republicanul Donald Trump si-a concediat seful de campanie

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Republicanul Donald Trump si-a concediat seful de campanie

Magnatul din domeniul imobiliarelor Donald Trump l-a concediat pe managerul campaniei sale electorale, Corey Lewandowski, o miscare care vine in contextul in care republicanul, care va fi aproape sigur nominalizat de partidul sau pentru a intra in cursa pentru Casa Alba, se confrunta cu mai multe provocari inainte de alegeri, scrie The New York Times. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Pace in tabara democrata: Bernie Sanders promite sa o ajute pe Hillary Clinton sa-l invinga pe Donald Trump

Candidatul in alegerile primare democrate pentru scrutinul prezidential din Statele Unite Bernie Sanders si-a indemnat joi sustinatorii sa continue lupta pentru reforma Partidului Democrat si s-a angajat sa o ajute pe Hillary Clinton sa-l invinga pe contracandidatul republican Donald Trump, fara a se ralia oficial campaniei fostei Prime Doamne, relateaza AFP.

Donald Trump crede ca Marii Britanii ii va fi mai bine in afara Uniunii Europene (VIDEO)

Donald Trump face, din nou, afirmatii socante. Republicanul care aspira la fotoliul de presedinte de la Casa Alba s-a declarat in favoarea Brexit-ului, informeaza B1 TV. Pe 23 iunie va avea loc referendumul.

Rasturnare incredibila in Statele Unite. Cel mai important om din echipa lui Donald Trump a renuntat

Corey Lewandowski, directorul echipei de campanie a candidatului republican la presedintia SUA Donald Trump, a demisionat, relateaza presa americana. Echipa politica a lui Donald Trump, care a atins un.

Directorul echipei de campanie a lui Donald Trump a demisionat

Corey Lewandowski, directorul echipei de campanie a candidatului republican la presedintia SUA Donald Trump, a demisionat.

Donald Trump sustine ca Marea Britanie ar trebui sa paraseasca UE

Donald Trump, candidatul prezumtiv al republicanilor la prezidentiale, le-a transmis duminica britanicilor ca sustine iesirea Marii Britanii din UE, iar tara s-a descurca mult mai bine in afara blocului comunitar. Anuntul lui Trump vine cu doar cateva.

Donald Trump a ramas fara manager de campanie, dupa demisia lui Corey Lewandowski

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, miliardarul Donald Trump, a ramas pentru a doua oara fara manager de campanie, dupa ce Corey Lewandowski a renuntat la aceasta functie, arata.

Donald Trump vrea Brexit

Donald Trump le-a spus duminica britanicilor ca el este in favoarea unui Brexit si a repetat, cu doar cateva zile inaintea referendumului din 23 iunie pe tema apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana, ca el crede ca Marii Britanii ii va fi mai bine in afara Uniunii Europene.

Alegeri locale 2016. Alegeri cu repetitie si scandal in Valcelele, judetul Buzau

Si locuitorii comunei buzoiene Valcelele s-au prezentat din nou la urne, duminica, pentru a-si alege primarul.

Alegeri locale 2016. Locuitorii comunei Sag, din nou la vot

Locuitorii comunei Sag, din judetul Timis, se prezinta din nou la urne, duminica, pentru a-si alege primarul.

VIDEO Alegeri locale 2016 Buzau. Aglomeratie in sectia de votare din Valcelele, la turul doi de scrutin

Localnicii comunei buzoiene Valcelele au mers din nou la vot pentru a-si alege primarul, dupa ce in urma cu doua saptamani doi dintre candidati au intrunit un numar egal de voturi. Lupta se da intre fostul primar, invatator, care candideaza pentru un nou mandat din partea PSD si un fermier din partea UNPR. Fata de primul tur, insa, la urne vor fi prezenti mai multi votanti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )