Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016: clivaje politice vechi, noi si viitoare

Adevărul Adevărul,
Alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016: clivaje politice vechi, noi si viitoare

Alegerile parlamentare au avut loc, iar concluziile nu au fost inca trase de catre competitori sau de catre cei care urmaresc mediul politic. Explicatia consta in formatul in care intelegerea acestor alegeri este facuta. continuă pe Adevărul

Antidemocratia originala. Care au fost conditiile care au condus la triumful PSD in alegerile parlamentare |OPINIE DW

Jurnalistul Petre M. Iancu analizeaza, pentru publicatia Deutsche Welle, conditiile care au determinat triumful social-democratilor in alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, reactioneaza dupa anuntarea rezultatului alegerilor parlamentare din Romania

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, anunta ca este decis sa colaboreze cu viitorul guvern al Romaniei, care se va forma dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Financial Times: Victorie categorica a social-democratilor la alegerile parlamentare din Romania. Trei nume, printre posibilele propuneri de premier

Rezultatele alegerilor parlamentare din Romania au produs ecouri si in presa internationala. Jurnalistii de la Financial Times scriu despre victoria categorica a PSD la scrutinul de duminica,.

Reactia unui parlamentar din comisia pentru politica externa a Germaniei, dupa victoria PSD la alegerile parlamentare: A promis foarte multe, iar acum trebuie sa se tina de promisiuni, ceea ce probabil nu se va putea |OPINIE DW

Bernd Fabritius, deputat german originar din Romania si membru in comisia pentru politica externa din Bundestag, a felicitat PSD pentru victoria obtinuta in alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Reactia lui Victor Ponta, dupa ce BEC a anuntat distributia mandatelor in Parlament: Un rezultat extraordinar, dar care ne obliga enorm

Fostul premier Victor Ponta a multumit, joi, gorjenilor care au sustinut PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie, dupa ce Biroul Electoral Central BEC) a anuntat repartizarea mandatelor.

Cine sunt parlamentarii Constantei. Nume noi si surprize: Dobrogea are deputat UDMR

Biroul Electoral Central a stabilit repartizarea mandatelor de parlamentari in urma votului acordat de electorat la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

False surprize si o reala continuitate: alegerile parlamentare din 2016

Doua sunt coordonatele care definesc alegerile parlamentare de anul acesta: surprizele si continuitatea. Surprizele au aparut, insa, mai ales in raport cu niste prejudecati si asteptari artificiale, formulate in media.

Rezultatele Alegeri Parlamentare 2016: Buzaul va fi reprezentat de sapte parlamentari PSD, doi de la PMP si doar unul de la PNL

Biroul Electoral Central a publicat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016. Prin atribuirea directa si redistribuire, cele zece mandate de parlamentar de la Buzau sunt impartite intre PSD, PMP si PNL.

Alegeri parlamentare 2016. Peste 96.000 de calaraseni au votat pe 11 decembrie

Alegeri parlamentare 2016. La alegerile parlamentare, 96. 255 de persoane din cele 255. 151 cu drept de vot din jutul Calarasi s-au prezentat duminica, 11 decembrie, la urne, adica in procent 37,6%. Dintre cei 96. 255 de alegatori, 90. 649 au votat pe liste permanente, 4. 870 pe liste suplimentare si 716 au solicitat urna mobila.

PMP va avea 18 deputati in viitorul Parlament

Partidul Miscarea Populara PMP) va avea 18 deputati in viitorul Parlament, pe baza voturilor obtinute la alegerile din 11 decembrie 2016.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )