Libnet.ro
UNICEF

06:00

ALERTA METEO: Meteorologii au dat prognoza pentru doua saptamani. Vremea rea pune stapanire pe intreaga tara

B1 B1,
ALERTA METEO: Meteorologii au dat prognoza pentru doua saptamani. Vremea rea pune stapanire pe intreaga tara

ANM a dat prognoza pentru urmatoarele doua saptamani, vremea alternand intre perioade de caldura, dar si de racoare. continuă pe B1

Alerta meteo: Fenomene RADICALE si in acest weekend! Vezi care sunt judetele vizate!

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru sambata, 25 mai 2019. Vremea va fi capricioasasi va ploua in mai toate regiunile. Temperaturile se mentin in jurul valorii de 20 de grade, pana la 24 de.

O echipa a FMI a inceput o vizita de doua saptamani in Romania

O echipa a Fondului Monetar International FMI), condusa de sud-coreeanul Jaewoo Lee, a inceput o vizita de doua saptamani in Romania, pentru a face o analiza a economiei romanesti, a anuntat, luni, FMI.

FMI, vizita de doua saptamani in tara noastra

O echipa a Fondului Monetar International FMI), condusa de sud-coreeanul Jaewoo Lee, a inceput o vizita de doua saptamani in Romania, pentru a face o analiza a economiei romanesti, a anuntat, astazi, FMI.

Ion Cristoiu, dezvaluire-bomba despre condamnarea lui Dragnea: Viorica Dancila stia de doua saptamani ca liderul PSD va fi condamnat

Ion Cristoiu sustine ca Viorica Dancila stia marele secret al condamnarii lui Dragnea de acum doua saptamani. Conform scenariului dezvaluit de jurnalist, Klaus Iohannis isi doreste un guvern de uniune.

O instructoare de yoga a disparut timp de doua saptamani intr-o padure. Toti o credeau moarta, dar s-a intamplat o minune. E emotionant care a fost primul lucru pe care l-a facut

O instructoare de yoga a fost data disparuta intr-o padure din Hawaii timp de doua saptamani. in cele din urma, tanara a fost gasita teafara si nevatamata. Dupa multe eforturi, Amanda.

PROGNOZA METEO pentru perioada 27 MAI - 9 IUNIE. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani in fiecare regiune in parte

Meteorologii au esmis prognoza meteo pentru perioada 27 mai 9 iunie. ANM avertizeaza ca vremea se va mentine instabila, alternand zilele calduroase cu cele in care temperaturile vor fi sub media normala,.

ALERTA METEO! Revin FURTUNILE in aproape toata Romania! Vezi prognoza de ULTIMA ORA (FOTO)

Noi coduri de furtuni in Romania. Meteorologii anunta ca, in interval 27 mai, ora 16 29 mai, ora 23, vor fi perioade de timp in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata indeosebi in zonele de deal.

Alerta meteo: Vreme buna de mers la vot!

Pentru ziua de duminica meteorologii anunta ca vremea va fi in general frumoasa, iar ploile se restrang. Vantul va sufla slab si moderat iar maxima termica va ajunge la 29 de grade Celsius in timp ce minime.

Alerta meteo: E PERICOL maxim in aceste zone! Anuntul facut de meteorologi cu putin timp in urma

Meteorologii anunta ca vremea va fi instabila azi in vestul, nord-vestul si centrul tarii, dar si la munte. Pana diseara la ora 22 va ploua torential, se vor inregistra descarcari electrice, grindina.

Lavinia Parva A FACUT-O la piscina! INCREDIBIL cu CINE a fost PRINSA iN FAPT, la doua saptamani dupa ce a nascut! Stefan Banica Jr. A TURBAT

Stefan Banica Jr este unul dintre cel mai bogati artisti din showbiz-ul romanesc. Devenit de putin timp tatic pentru a treia oara, Banica vrea sa ofere familiei sale cele mai bune conditii de.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )