Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alin Cocos, in arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva

Adevărul Adevărul,
Alin Cocos, in arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, va fi judecat in continuare in arest la domiciliu. Asta au decis, marti, magistratii Curtii Supreme care stabilit sa inlocuiasca arestul preventiv in cazul acestuia. Decizia nu este definitiva. continuă pe Adevărul

Alin Cocos, in arest la domiciliu

Fiul omului de afaceri Dorin Cocos, Alin Cocos, va fi judecat in continuare in arest la domiciliu, dupa ce magistratii inaltei Curti au decis, marti, sa inlocuiasca masura arestului preventiv, informeaza Mediafax.

iCCJ: Fostul membru al CSM Toni Neacsu a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. Decizia este definitiva

Instanta suprema l-a condamnat luni definitiv pe fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) Toni Neacsu la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care era acuzat ca in perioada in.

iCCJ: Alin Cocos, judecat in arest la domiciliu in dosarul Bica 2. Decizia nu este definitiva

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si justitie au decis marti ca Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, sa fie judecat in arest la domiciliu in dosarul Bica 2, informeaza Mediafax.

Fostul ministru Cristian David va fi cercetat in arest la domiciliu

Fostul ministru al Ministerului Afacerilor Interne MAI) Cristian David va fi cercetat in arest la domiciliu. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au respins contestatia formulata de procurorii anticoruptie impotriva deciziei prin care i se inlocuise arestul preventiv. Decizia este definitiva.

Dosarul Bica 2. Alin Cocos va fi judecat in arest la domiciliu

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, va fi judecat in continuare in arest la domiciliu, a decis, marti, instanta suprema. Hotararea judecatorilor nu este insa definitiva, motiv pentru care.

Alin Cocos ar putea fi mutat in arest la domiciliu

Instanta suprema a decis, azi, inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, in cazul lui Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, in dosarul Bica 2, potrivit reprezentantilor Curtii Supreme.

Fostul ministru Cristian David, plasat in arest la domiciliu

Fostul ministru al Internelor Cristian David, arestat preventiv intr-un dosar in care este acuzat ca a luat mita 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren, a fost plasat in arest la dimiciliu, prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia este definitiva, astfel ca fostul ministru paraseste arestul preventiv in care se afla din 22 ianuarie, informeaza Mediafax.

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest in dosarul Gala Bute. Decizia iCCJ nu este definitiva

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest, au decis judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie luni seara, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva. Astfel, inalta Curte a admis propunerea.

Magistratii au decis prelungirea arestului preventiv in cazul Elenei Udrea. Decizia nu este definitiva

Judecatorii instantei supreme au decis prelungirea masurii arestului preventiv, pana pe 25 aprilie, in cazul Elenei Udrea. Decizia poate fi contestata la aceeasi instanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )