Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alin Cocos va fi judecat in arest la domiciliu

România Liberă România Liberă,
Alin Cocos va fi judecat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, sa fie judecat in continuare in arest la domiciliu, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

ICCJ: Alin Cocos va fi judecat in arest la domiciliu. Decizia este definitiva

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, va fi judecat in continuare in arest la domiciliu, a decis, vineri, instanta suprema, hotararea in cazul acestuia fiind definitiva.

iCCJ: Alin Cocos, judecat in arest la domiciliu. Alina Bica, Dorin Cocos si Ionut Mihaileanu raman in arest preventiv

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, vineri, ca Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, sa fie judecat in continuare in arest la domiciliu, scrie Mediafax. Deciza instantie.

iCCJ: Alin Cocos, judecat in arest la domiciliu in dosarul Bica 2. Decizia nu este definitiva

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si justitie au decis marti ca Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, sa fie judecat in arest la domiciliu in dosarul Bica 2, informeaza Mediafax.

Alin Cocos va fi judecat in arest la domiciliu

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, va fi judecat in continuare in arest la domiciliu, a decis, vineri, instanta suprema, hotararea in cazul sau fiind definitiva.

Dosarul Bica 2. Alin Cocos va fi judecat in arest la domiciliu

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, va fi judecat in continuare in arest la domiciliu, a decis, marti, instanta suprema. Hotararea judecatorilor nu este insa definitiva, motiv pentru care.

Alin Cocos, in arest la domiciliu

Fiul omului de afaceri Dorin Cocos, Alin Cocos, va fi judecat in continuare in arest la domiciliu, dupa ce magistratii inaltei Curti au decis, marti, sa inlocuiasca masura arestului preventiv, informeaza Mediafax.

Alin Cocos, in arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, va fi judecat in continuare in arest la domiciliu. Asta au decis, marti, magistratii Curtii Supreme care stabilit sa inlocuiasca arestul preventiv in cazul acestuia. Decizia nu este definitiva.

Alin Cocos ar putea fi mutat in arest la domiciliu

Instanta suprema a decis, azi, inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, in cazul lui Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, in dosarul Bica 2, potrivit reprezentantilor Curtii Supreme.

UPDATE. Alin Cocos va fi ELIBERAT. Dorin Cocos si Alina Bica raman in arest preventiv

Alin Cocos va fi eliberat din arest. Pentru Alina Bica si Dorin Cocos deciziile nu au fost schimbate si cei doi raman in arest preventiv. Pe de alta parte, pentru ceilalti inculpati din dosar - Alina.

iCCJ: Presedintele suspendat al Tribunalului Olt, judecatoarea Carmen Marinescu, ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca presedintele suspendat al Tribunalului Olt, judecatoarea Carmen Marinescu, ramane in arest preventiv, informeaza Agerpres. Astfel Curtea Suprema a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )