Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alte doua contestatii inregistrate la Curtea Constitutionala, privind candidaturile lui Ponta si Macovei

B1 B1,
Alte doua contestatii inregistrate la Curtea Constitutionala, privind candidaturile lui Ponta si Macovei

Alte doua contestatii fata de candidaturile la alegerile prezidentiale au fost depuse, luni, la Curtea Constitutionala. Acestea ii vizeaza pe Victor Ponta si pe Monica Macovei, ele urmand sa fie judecate,. continuă pe B1

CCR: Alte doua contestatii privind candidaturile la prezidentiale. De data asta, Ponta si Macovei

Contestatiile au fost depuse, in nume propriu, de doi cetateni cu drept de vot care nu sunt persoane publice, au mai spus aceleasi surse. Contestatiile vor fi judecate marti de judecatorii constitutionali.

Curtea Constitutionala judeca duminica doua contestatii privind candidatura lui Ponta

Judecatorii Curtii Constitutionale CC) vor judeca, duminica seara, doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Contestatiile.

Doua contestatii privind candidatura lui Ponta, judecate in aceasta seara de Curtea Constitutionala

Judecatorii Curtii Constitutionale CC) vor judeca, duminica seara, doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale.

Doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la Presedintie, respinse de CC

Curtea Constitutionala CC) a respins, ieri seara, doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie, transmit sursele de presa.

Curtea Constitutionala a respins sesizarile depuse impotriva candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, duminica seara, cele doua sesizari depuse de persoane fizice impotriva candidaturii liderului PSD, premierul Victor Ponta, la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres.

VIDEO Curtea Constitutionala a respins sesizarile depuse impotriva candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, duminica seara, cele doua sesizari depuse de persoane fizice impotriva candidaturii liderului PSD, premierul Victor Ponta, la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres.

Curtea Constitutionala: Putine state europene au reglementat obligatia identificarii utilizatorilor de cartele prepay

Curtea Constitutionala precizeaza, referitor la deciziile de neconstitutionalitate luate pentru Legea Big-Brother si cea a cartelelor prepay, ca putine state europene au reglementat obligatia identificarii utilizatorilor de astfel de cartele si ca eficacitatea acestei masuri, a constatat Curtea Europeana, nu a fost dovedita.

Curtea Constitutionala a respins referendumul pentru alegerea directa a presedintelui de la Chisinau

Curtea Constitutionala a dat aviz negativ initiativei PLDM-PLR de a desfasura la 30 noiembrie, in paralel cu alegerile parlamentare, un referendum de modificare a Constitutiei pentru alegerea directa a presedintelui tarii, transmite IPN.

Avocatul Poporului nu va sesiza Curtea Constitutionala privind modificarile aduse Legii educatiei

Avocatul Poporului informeaza, legat de solicitarile pentru sesizarea Curtii Constitutionale privind modificarile aduse Legii educatiei, ca nu se impune acest demers - concluzie bazata atat pe argumentele din.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )