Libnet.ro
UNICEF

21:30

O altercatie intre doua grupuri de romi la Baia Mare a degenerat intr-un scandal amplu cu fortele de ordine

Adevărul Adevărul,
O altercatie intre doua grupuri de romi la Baia Mare a degenerat intr-un scandal amplu cu fortele de ordine

O altercatie intre doua grupuri de romi, inceputa sambata noapte, pe o strada din Baia Mare, a degenerat intr-un amplu conflict intre sustinatori ai ambelor grupari - in jur de 150 de persoane - si fortele de ordine. Politistii au tras focuri de arma, iar in timpul scandalului masini ale Politiei si Jandarmeriei au fost avariate. continuă pe Adevărul

Baia Mare: Focuri de arma pentru aplanarea unui conflict intre 2 grupari sustinute de 150 de oameni

Politistii din Baia Mare au fost nevoti sa traga patru focuri de arma in plan vertical pentru aplanarea unui conflict izbucnit, sambata noaptea, intre doua grupuri de romi, care erau sustinute de circa 150 de persoane, unele dintre acestea aruncand cu pietre in masinile Politiei.

Mascati atacati cu pietre la Baia Mare. Scandalagii s-au potolit abia dupa ce s-au tras mai multe focuri de arma!

A fost scandal cu focuri de arma in Baia Mare, dupa ce politia si jandarmii au incercat sa opreasca un conflict intre doua grupuri de etnie roma. Imediat cum au ajuns oamenii legii, cele doua.

Scandal cu focuri de arma si topoare in Baia Mare intre doua clanuri de romi

Mai multi cetateni de etnie roma din Baia Mare au provocat sambata seara un scandal in oras. Pentru a-i opri a fost nevoie de interventia trupelor speciale ale Jandarmeriei pentru calmarea.

Controale in magazinele alimentare

Politistii maramureseni fac mai multe controale in magazinele alientare in peroada dinaintea Sarbatorilor Pascale. Ei incearca sa combata ilegalitatile din domeniul comertului cu produse alimentare. Astazi au fost vizate doua societati comerciale din Baia Mare si Baia Sprie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )