Libnet.ro
UNICEF

19:30

Baia Mare: Focuri de arma pentru aplanarea unui conflict intre 2 grupari sustinute de 150 de oameni

Hotnews Hotnews,
 Baia Mare: Focuri de arma pentru aplanarea unui conflict intre 2 grupari sustinute de 150 de oameni

Politistii din Baia Mare au fost nevoti sa traga patru focuri de arma in plan vertical pentru aplanarea unui conflict izbucnit, sambata noaptea, intre doua grupuri de romi, care erau sustinute de circa 150 de persoane, unele dintre acestea aruncand cu pietre in masinile Politiei. continuă pe Hotnews

O altercatie intre doua grupuri de romi la Baia Mare a degenerat intr-un scandal amplu cu fortele de ordine

O altercatie intre doua grupuri de romi, inceputa sambata noapte, pe o strada din Baia Mare, a degenerat intr-un amplu conflict intre sustinatori ai ambelor grupari - in jur de 150 de persoane - si fortele de ordine. Politistii au tras focuri de arma, iar in timpul scandalului masini ale Politiei si Jandarmeriei au fost avariate.

Mascati atacati cu pietre la Baia Mare. Scandalagii s-au potolit abia dupa ce s-au tras mai multe focuri de arma!

A fost scandal cu focuri de arma in Baia Mare, dupa ce politia si jandarmii au incercat sa opreasca un conflict intre doua grupuri de etnie roma. Imediat cum au ajuns oamenii legii, cele doua.

Scandal cu focuri de arma si topoare in Baia Mare intre doua clanuri de romi

Mai multi cetateni de etnie roma din Baia Mare au provocat sambata seara un scandal in oras. Pentru a-i opri a fost nevoie de interventia trupelor speciale ale Jandarmeriei pentru calmarea.

Elicopter SMURD, solicitat pentru salvarea unui biciclist ranit pe Transfagarasan

Un elicopter SMURD a fost solicitat sa intervina pentru salvarea unui biciclist in varsta de 29 de ani, grav ranit dupa ce s-a izbit, sambata, de parapetii de protectie de pe Transfagarasan, transmite Mediafax.

Miting pentru sustinerea familiilor Bodnariu si Nan

Aproximativ 500 de oameni s-au adunat azi, 16. 04, in Piata Revolutiei din Baia Mare pentru a-si arata sustinerea fata de familiile Nan si Bodnariu din Norvegia. La actiunea organziata de Comunitatea Regionala Penticostala a Maramuresului si Satmarului s-a alaturat si Episcopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului.

Elicopter SMURD, solicitat pentru salvarea unui biciclist ranit pe Transfagarasan

Un biciclist in varsta de 29 de ani, grav ranit, a avut nevoie de interventia unui elicopter SMURD. Biciclistul s-a izbit, sambata, de parapetii de protectie de pe Transfagarasan, potrivit Me.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )