Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ambasadorul MARII BRITANII s-a pronuntat pe tema GRATIERII. Paul Brummell: Noi am adoptat alte solutii... O discutie TRANSPARENTA este importanta!

B1 B1,
Ambasadorul MARII BRITANII s-a pronuntat pe tema GRATIERII. Paul Brummell: Noi am adoptat alte solutii... O discutie TRANSPARENTA este importanta!

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, a declarat ca in tara sa au fost adoptate solutii diferite pentru a rezolva problema supraaglomerarii penitenciarelor decat cele vehiculate de. continuă pe B1

Ambasadorul Marii Britanii despre gratiere: Suntem gata sa discutam cu autoritatile romane experienta noastra

Marea Britanie a adoptat solutii alternative pentru rezolvarea problemei suprapopularii penitenciarelor. Ambasadorul acestei tari in Romania, Paul Brummell, a devlarat vineri la Alba Iulia ca una dintre acestea a fost reprezentata de inchisorile private.

USR a redactat motiunea simpla impotriva lui Iordache si a trimis o scrisoare Comisiei Europene pe tema gratierii

Liderul USR Nicusor Dan a anuntat ca parlamentarii formatiunii au redactat motiunea simpla pe tema Justitiei, indreptata impotriva ministrului Florin Iordache, primind asigurari si de la PNL ca liberalii o vor semna. USR a adresat in cursul zilei de miercuri si o scrisoare Comisiei Europene, in care critica intentia Guvernului de a emite o ordonanta de urgenta pe tema gratierii.

GAFA DE PROPORTII: Reprezentantii Casei Albe au confundat premierul Marii Britanii cu o actrita de filme pentru adulti

Reprezentantii de la Casa Alba au facut o gafa de proportii in documentele oficiale privind stabilirea intalnirii oficiale intre Donald Trump si premierul Marii Britanii, Theresa.

Guvernul Marii Britanii a publicat proiectul de lege privind procedurile pentru Brexit. Documentul va fi supus votului pe 8 februarie

Guvernul Marii Britanii a publicat, joi, proiectul de lege care urmeaza sa fie prezentat Parlmentului pentru a primi permisiunea de a lansa negocierile pentru iesirea din Uniunea Europeana, a anuntat Ministerul pentru Brexit.

Curtea Suprema a Marii Britanii a decis: Parlamentul trebuie sa fie consultat cu privire la Brexit

Curtea Suprema a Marii Britanii va decide, marti, daca Guvernul londonez are nevoie sau nu de aprobarea Legislativului pentru invocarea articolului 50 din Tratatul de la Lisabona, prin care se poate initia in mod formal procesul parasirii blocului comunitar - Brexit, informeaza Mediafax.

Curtea Suprema a Marii Britanii a decis: BREXIT, doar cu aprobarea Parlamentului

Rasturnare de situatie in cazul Brexit-ului. Curtea Suprema a Marii Britanii a hotarat ca, pentru a declansa procedurile de iesire a Regatului Unit din Uniunea Europeana, premierul Theresa May si.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )