Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ancheta DNA la BCR Alba Iulia a demarat la plangerea bancii. Care sunt firmele beneficiare de credite ilegale

Adevărul Adevărul,
Ancheta DNA la BCR Alba Iulia a demarat la plangerea bancii. Care sunt firmele beneficiare de credite ilegale

Ancheta procurorilor DNA cu privire la prejudiciul de peste 11 milioane de euro de la BCR Alba Iulia a fost declansata la scolicitarea reprezentantilor bancii. in dosar sunt 28 de inculpati si 33 de firme beneficiare ale creditelor, care ar fi fost acordate ilegal. continuă pe Adevărul

ANL construieste 14 case la Alba Iulia. Pretul mediu al unei locuinte cu 3 camere este de 77.000 de euro

Agentia Nationala pentru Locuinte demareaza procedura de contractare a celor 14 case care vor fi construite la Alba Iulia prin programul Locuinte prin credit ipotecar. Casele se vor construi pe parcele individuale cu suprafete cuprinse intre 152 si 264 mp, grupate cate sapte si au preturi cuprinse intre 74. 117 si 80. 186 de euro TVA inclus).

FOTO Resetarea trecutului: ce nume au primit strazile orasului Alba Iulia prin furia reformista din comunism

Un barometru al schimbarilor politice din ultimii 100 de ani poate fi nomenclatorul strazilor. Foarte putine sunt arterele din Alba Iulia care au rezistat personalizarii mai mult sau mai putin politice, ramanand neschimbate de-a lungul anilor. Furia reformista s-a aplicat din plin in perioada regimului comunist.

ADMITERE LICEU 2014 ALBA Colegiul Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia se mentine in elita nationala

Ministerul Educatiei a publicat pe edu. ro primele rezultate dupa repartizarea computerizata in cadrul admiterii la liceu. Cei 2. 096 de elevi din judetul Alba au trecut si etapa de repartizare computerizata. 845 de elevi nu au intrat la repartizare pentru ca au ales filiera vocationala sau profesionala, iar aproximativ 100 dintre ei nu au participat la examenul de anul acesta. Un numar de 14 elevi nu au fost repartizati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )