Libnet.ro
UNICEF

06:00

ANL construieste 14 case la Alba Iulia. Pretul mediu al unei locuinte cu 3 camere este de 77.000 de euro

Adevărul Adevărul,
ANL construieste 14 case la Alba Iulia. Pretul mediu al unei locuinte cu 3 camere este de 77.000 de euro

Agentia Nationala pentru Locuinte demareaza procedura de contractare a celor 14 case care vor fi construite la Alba Iulia prin programul Locuinte prin credit ipotecar. Casele se vor construi pe parcele individuale cu suprafete cuprinse intre 152 si 264 mp, grupate cate sapte si au preturi cuprinse intre 74. 117 si 80. 186 de euro TVA inclus). continuă pe Adevărul

Afaceristul Gelu Iancu si 10 angajati de la BCR Alba Iulia, trimisi in judecata de DNA. Prejudiciul depaseste 11 milioane euro

Omul de afaceri Gelu Iancu a fost trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu. Alaturi de controversatul om de afaceri au mai fost deferiti justitiei 10 angajati ai BCR Alba Iulia, fosti angajati ai miliardarului si alti oameni de afaceri. Dosarul a fost instrumentat de DNA, Serviciul Teritorial Alba Iulia. in total, rechizitoriul cuprinde 28 de inculpati. Prejudiciul depaseste 11 milioane de euro.

Pretul mediu al energiei electrice a scazut cu 3,36%

Pretul mediu al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a fost 188,05 lei/MWh echivalentul a 42,83 euro/MWh).

FOTO Resetarea trecutului: ce nume au primit strazile orasului Alba Iulia prin furia reformista din comunism

Un barometru al schimbarilor politice din ultimii 100 de ani poate fi nomenclatorul strazilor. Foarte putine sunt arterele din Alba Iulia care au rezistat personalizarii mai mult sau mai putin politice, ramanand neschimbate de-a lungul anilor. Furia reformista s-a aplicat din plin in perioada regimului comunist.

28 de inculpati trimisi in judecata pentru frauda bancara la BCR Alba Iulia

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Alba-Iulia au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a unui numar de 28 inculpati, printre care angajati ai BCR Alba Iulia, pentru abuz in serviciu la acordarea creditelor.

Angajati BCR Alba-Iulia, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu. Prejudiciul, peste 11 milioane de euro

Mai multi angajati ai unei banci comerciale din Alba Iulia au fost trimiti in judecata de DNA pentru abuz in serviciu. in urma controlalelor s-a descoperit ca au fost acordate 56 de credite unui numar de 34 de debitori persoane juridice, cu incalcare grava a normelor si instructiunilor de lucru in vigoare, aducand bancii unui prejudiciu de peste 11 milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )