Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ancheta privind tragedia aviatica din Ucraina: urme de schije pe fuselajul avionului doborat de o racheta

Adevărul Adevărul,
Ancheta privind tragedia aviatica din Ucraina: urme de schije pe fuselajul avionului doborat de o racheta

Primele date ale anchetei privind cauzele prabusirii avionului Boeing-777 Malaysia Airlines arata ca fuselajul avionului a fost afectat de numeroase schije ca urmare a exploziei unei rachete. continuă pe Adevărul

Primele date din ancheta privind tragedia aviatica din Ucraina: urme de schije pe fuselajul avionului doborat ca urmare a exploziei unei rachete

Primele date ale anchetei privind cauzele prabusirii avionului Boeing-777 Malaysia Airlines arata ca fuselajul avionului a fost afectat de numeroase schije ca urmare a exploziei unei rachete, informeaza CBS News citand un oficial european responsabil de securitatea zborurilor. Oficialul a identificat drept cauza a accidentului o decompresie exploziva masiva.

VIDEO Time, reportaj impresionant despre catastrofa aviatica din Ucraina: Tarul secolului 21, Vladimir Putin, stapaneste arta intunecata de a dezvolta probleme pe care doar el le poate rezolva

Revista americana Time a publicat un reportaj impresionant despre catastrofa aviatica din Ucraina, in care si-au pierdut viata 298 de oameni, dupa prabusirea unui avion Boeing 777, cel mai probabil in urma unui atac cu racheta sol-aer.

Olandez decedat, dupa ce si-a pierdut intreaga familie in tragedia aviatica din estul Ucrainei

Un olandez de 93 de ani a decedat marti, dupa ce si-a pierdut intreaga familie in tragedia aviatica din estul Ucrainei. Hendrik Palm a murit din cauza durerii teribile pe care i-a provocat decesul singurei sale fiice, Erla, dar si a ginerelui si celor doi nepoti adolescenti.

Un olandez a murit dupa ce si-a pierdut intreaga familie in tragedia aviatica din estul Ucrainei

Un olandez de 93 de ani a decedat marti, dupa ce si-a pierdut intreaga familie in tragedia aviatica din estul Ucrainei. Hendrik Palm a murit din cauza durerii teribile pe care i-a provocat decesul singurei sale fiice, Erla, dar si a ginerelui si celor doi nepoti adolescenti.

VIDEO O pictorita din Moldova a redat in nisip tragedia aviatica din Ucraina

Valeria Duca 19 ani), o tanara pictorita din Moldova care-si face studiile in Marea Britanie, a desenat in nisip catastrofa aviatica din 17 iulie in care aproape 300 de persoane si-au pierdut viata.

Tragedia aviatica din Mali.Cutiile negre, in drum spre Franta, aflata de luni in doliu national

Cele doua cutii negre ale avionului Algeria Air prabusit in Mali au fost transferate duminica la Bamako si sunt in drum spre Franta, unde va avea loc luni dimineata la Elysee o intalnire pe tema accidentului aviatic. Vor participa alaturi de presedintele Francois Hollande, prim-ministrul Manuel Valls si ministrii implicati in investigarea accidentului.

Subiectele zilei: Povestea miliardarului filantrop care viseaza la refacerea Imperiul Rus, acuzat ca finanteaza actiunile separatistilor din Ucraina; Fiscul i-a luat lui Borcea 1,2 milioane de dolari. Fratii Becali au scapat: 0 lei; Marii absenti de la C

Cine este Diavolul, rusul pe care serviciile secrete din Ucraina il acuza pentru tragedia zborului MH17. Serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii inregistrarea unei conversatii telefonice dintre doi separatisti, cu doua minute inainte. Refugiat in Romania: In Siria ne taia capul pe loc, aici murim incet. Izgoniti de razboiul care le dezbina tara, refugiati sirieni si repatriati romani cauta salvarea in Romania. Aici gasesc insa o ambasada ostila, un ajutor infim din partea statului.

Kerry cere Rusiei sa nu-i mai sprijine cu arme si tiruri pe separatistii prorusi din Ucraina

Kerry cere Rusiei sa nu-i mai sprijine cu arme si tiruri pe separatistii prorusi din Ucraina. Mai mult, Kerry a respins si dezmintirea ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov a acuzatiilopr privind implicarea Moscovei in conflictul din Ucraina.

Rusia suspenda importurile de fructe si legume provenind din Ucraina

La trei zile dupa ce a limitat importurile de produse lactate,Rusia a decis, luni, sa suspende importurile de fructe si legume in conserva care provin din Ucraina. Rusii au decis suspendarea acestora.

Uniunea Europeana ii sanctioneaza pe sefii serviciilor rusesti de informatii implicati in criza din Ucraina

Uniunea Europeana i-a sanctionat, sambata, pe sefii serviciilor rusesti de informatii si pe mai multi membri din conducerea Consiliului rus de Securiate pentru implicarea acestora in criza din Ucraina,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )