Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tragedia aviatica din Mali.Cutiile negre, in drum spre Franta, aflata de luni in doliu national

Hotnews Hotnews,
 Tragedia aviatica din Mali.Cutiile negre, in drum spre Franta, aflata de luni in doliu national

Cele doua cutii negre ale avionului Algeria Air prabusit in Mali au fost transferate duminica la Bamako si sunt in drum spre Franta, unde va avea loc luni dimineata la Elysee o intalnire pe tema accidentului aviatic. Vor participa alaturi de presedintele Francois Hollande, prim-ministrul Manuel Valls si ministrii implicati in investigarea accidentului. continuă pe Hotnews

Olandez decedat, dupa ce si-a pierdut intreaga familie in tragedia aviatica din estul Ucrainei

Un olandez de 93 de ani a decedat marti, dupa ce si-a pierdut intreaga familie in tragedia aviatica din estul Ucrainei. Hendrik Palm a murit din cauza durerii teribile pe care i-a provocat decesul singurei sale fiice, Erla, dar si a ginerelui si celor doi nepoti adolescenti.

Un olandez a murit dupa ce si-a pierdut intreaga familie in tragedia aviatica din estul Ucrainei

Un olandez de 93 de ani a decedat marti, dupa ce si-a pierdut intreaga familie in tragedia aviatica din estul Ucrainei. Hendrik Palm a murit din cauza durerii teribile pe care i-a provocat decesul singurei sale fiice, Erla, dar si a ginerelui si celor doi nepoti adolescenti.

Cutiile negre confirma: Avionul Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta

Tragedia aviatica din Ucraina s-a produs ca urmare a depresurizarii avionului Boeing 777 provocate de explozia unei rachete, a confirmat Consiliului ucrainean de Securitate Nationala si Aparare, citat de RIA Novosti dupa decriptarea cutiilor negre ale avionului malaysian prabusit in Ucraina.

VIDEO O pictorita din Moldova a redat in nisip tragedia aviatica din Ucraina

Valeria Duca 19 ani), o tanara pictorita din Moldova care-si face studiile in Marea Britanie, a desenat in nisip catastrofa aviatica din 17 iulie in care aproape 300 de persoane si-au pierdut viata.

Cutiile negre ale avionului prabusit in Mali au ajuns in Franta

Cutiile negre ale avionului care s-a prabusit saptamana trecuta in Mali au ajuns, luni, in Franta, a anuntat Biroul de anchete si analize BEA), care urmeaza sa le decripteze, informeaza AFP, citata de.

Cutiile negre ale zborului MD-83, prabusit in Mali, au ajuns in Franta

Cutiile negre ale avionului Air Algerie prabusit inMali au ajuns, luni dimineata, in Franta, potrivit Biroului de ancheta si analiza, scrie AFP. Confirm ca cele doua inregistratoare de zbor.

Cutiile negre ale avionului Air Algerie prabusit au ajuns in Franta

Cutiile negre ale avionului Air Algerie care s-a prabusit in Mali, provocand moartea a 118 persoane, intre care 54 de francezi, au ajuns luni dimineata in Franta, a anuntat Biroul de ancheta si analiza BEA), responsabil cu decriptarea acestora,.

Ancheta privind tragedia aviatica din Ucraina: urme de schije pe fuselajul avionului doborat de o racheta

Primele date ale anchetei privind cauzele prabusirii avionului Boeing-777 Malaysia Airlines arata ca fuselajul avionului a fost afectat de numeroase schije ca urmare a exploziei unei rachete.

Un barbat din Vaslui a murit in tren, in drum spre Bucuresti

Un barbat din Vaslui a murit in tren, luni dimineata, in timp ce calatorea dinspre Moldova catre Bucuresti, relateaza Adevarul. Barbatul, in varsta de 53 de ani, se afla in vagonul restaurant cand unii.

VIDEO Time, reportaj impresionant despre catastrofa aviatica din Ucraina: Tarul secolului 21, Vladimir Putin, stapaneste arta intunecata de a dezvolta probleme pe care doar el le poate rezolva

Revista americana Time a publicat un reportaj impresionant despre catastrofa aviatica din Ucraina, in care si-au pierdut viata 298 de oameni, dupa prabusirea unui avion Boeing 777, cel mai probabil in urma unui atac cu racheta sol-aer.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2856 seconds )