Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cutiile negre ale zborului MD-83, prabusit in Mali, au ajuns in Franta

B1 B1,
Cutiile negre ale zborului MD-83, prabusit in Mali, au ajuns in Franta

Cutiile negre ale avionului Air Algerie prabusit inMali au ajuns, luni dimineata, in Franta, potrivit Biroului de ancheta si analiza, scrie AFP. Confirm ca cele doua inregistratoare de zbor. continuă pe B1

Cutiile negre ale avionului prabusit in Mali au ajuns in Franta

Cutiile negre ale avionului care s-a prabusit saptamana trecuta in Mali au ajuns, luni, in Franta, a anuntat Biroul de anchete si analize BEA), care urmeaza sa le decripteze, informeaza AFP, citata de.

Cutiile negre ale avionului Air Algerie prabusit au ajuns in Franta

Cutiile negre ale avionului Air Algerie care s-a prabusit in Mali, provocand moartea a 118 persoane, intre care 54 de francezi, au ajuns luni dimineata in Franta, a anuntat Biroul de ancheta si analiza BEA), responsabil cu decriptarea acestora,.

Tragedia aviatica din Mali.Cutiile negre, in drum spre Franta, aflata de luni in doliu national

Cele doua cutii negre ale avionului Algeria Air prabusit in Mali au fost transferate duminica la Bamako si sunt in drum spre Franta, unde va avea loc luni dimineata la Elysee o intalnire pe tema accidentului aviatic. Vor participa alaturi de presedintele Francois Hollande, prim-ministrul Manuel Valls si ministrii implicati in investigarea accidentului.

Cutiile negre confirma: Prabusirea avionului malaysian, provocata de o depresurizare cauzata de explozia unei rachete

Decriptarea cutiilor negre ale avionului malaysian prabusit in Ucraina confirma ca tragedia s-a produs in urma unei depresurizari provocate de explozia unei rachete, a declarat luni purtatorul de cuvant al.

Cutiile negre confirma: Avionul Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta

Tragedia aviatica din Ucraina s-a produs ca urmare a depresurizarii avionului Boeing 777 provocate de explozia unei rachete, a confirmat Consiliului ucrainean de Securitate Nationala si Aparare, citat de RIA Novosti dupa decriptarea cutiilor negre ale avionului malaysian prabusit in Ucraina.

Francois Hollande: Una dintre cutiile negre a fost gasita. Nu exista niciun supravietuitor

Holland a mai spus ca o cutie neagra a fost recuperata si adusa la Gao, in nordul Mali, de catre militari francezi care au securizat zona, precizand ca toate ipotezele, in special cele referitoare la conditiile meteorologice, sunt analizate pentru explicarea accidentului.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )