Libnet.ro
UNICEF

07:00

Anchetele ANI paralizeaza administratia din Constanta.

România Liberă România Liberă,
Anchetele ANI paralizeaza administratia din Constanta.

Viceprimarul Constantei si vicepresedintele CJ Constanta au fost gasiti de ANI in incompatibilitate. Cei doi social-democrati sunt doar ultimii dintr-un lung sir de alesi locali aflati in aceasta situatie. Cateva zeci sunt numai in judetul Constanta. Cum USL nu a reusit inca modificarea regimului incompatibilitatilor astfel incat sa-si scape alesii de inspectorii de integritate, verdictele de incompatibilitate continua sa curga. Ieri, a venit randul viceprimarului Constantei, Decebal . continuă pe România Liberă

Doi alesi locali din Constanta, gasiti incompatibili de ANI.

Viceprimarul si vicepresedintele Consiliului Judetean din Constanta au fost gasiti incompatibili de catre Agentia Nationala de Integritate, ca urmare a exercitarii simultane a mai multor functii si calitati, contrar prevederilor legale. Potrivit unui comunicat de presa al ANI, viceprimarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 25 februarie 2009 - 27 iulie 2012, intrucat a detinut, simultan, functia de viceprimar si calitatea de .

Caz fara precedent la spitalul din Constanta. Un baiat de 13 ani a vrut sa se sinucida, pentru ca nu a fost externat de medic

Caz fara precedent la Constanta. Un baiat de 13 ani a incercat sa se sinucida in spitalul judetean. A vrut sa se arunce de la etajul 8, unde era internat, dar a fost observat la timp de cateva mamici care au.

Comisarul sef din Constanta retinut dupa ce a incercat sa dea mita unui procuror, pus in libertate

Seful Biroului Urmariri din Serviciul de Investigatii Criminale al IPJ Constanta, Ionel Cazacu, a scapat deocamdata de gratii. Instanta a decis ca nu prezinta pericol public si nici nu va influenta ancheta, a.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )