Libnet.ro
UNICEF

05:00

Doi alesi locali din Constanta, gasiti incompatibili de ANI.

România Liberă România Liberă,
Doi alesi locali din Constanta, gasiti incompatibili de ANI.

Viceprimarul si vicepresedintele Consiliului Judetean din Constanta au fost gasiti incompatibili de catre Agentia Nationala de Integritate, ca urmare a exercitarii simultane a mai multor functii si calitati, contrar prevederilor legale. Potrivit unui comunicat de presa al ANI, viceprimarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 25 februarie 2009 - 27 iulie 2012, intrucat a detinut, simultan, functia de viceprimar si calitatea de . continuă pe România Liberă

Opt alesi locali, gasiti incompatibili de ANI.

Opt alesi locali a fost gasiti incompatibili de catre Agentia Nationala de Integritate ANI), respectiv Ioan Ghita, Valentina Loredana Vasilescu, Dorel Rusu, Constantin Croitoru, Nelu Costel Cristache, Daniela Jugaru, Florin Ionas Urcan, Viorel Marinescu Cerguta, ca urmare a exercitarii simultane a mai multor functii si calitati, contrar prevederilor legale. Consilier local in cadrul Consiliului Local al Municipiului Curtea de Arges, Jud. Arges, Ioan Ghita, s-a aflat in stare de .

inca opt alesi locali au fost gasiti incompatibili de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate

Opt alesi locali din judetele Arges, Olt, Suceava, Calarasi, Teleorman, Buzau, Mures si Vrancea au fost gasiti incompatibili de Agentia Nationala de Integritate ANI), ca urmare a exercitarii simultane a mai multor functii si calitati, contrar prevederilor legale.

ANI: Viceprimarul municipiului Constanta si vicepresedintele CJ Constanta, incompatibili

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate in cazul a doi alesi locali din Constanta, membri PSD: Debebal Fagadau, viceprimarul municipiului Constanta si Nicolae Cristinel Dragomir vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta), care au exercitat simultan mai multe functii si calitati.

Anchetele ANI paralizeaza administratia din Constanta.

Viceprimarul Constantei si vicepresedintele CJ Constanta au fost gasiti de ANI in incompatibilitate. Cei doi social-democrati sunt doar ultimii dintr-un lung sir de alesi locali aflati in aceasta situatie. Cateva zeci sunt numai in judetul Constanta. Cum USL nu a reusit inca modificarea regimului incompatibilitatilor astfel incat sa-si scape alesii de inspectorii de integritate, verdictele de incompatibilitate continua sa curga. Ieri, a venit randul viceprimarului Constantei, Decebal .

Caz fara precedent la spitalul din Constanta. Un baiat de 13 ani a vrut sa se sinucida, pentru ca nu a fost externat de medic

Caz fara precedent la Constanta. Un baiat de 13 ani a incercat sa se sinucida in spitalul judetean. A vrut sa se arunce de la etajul 8, unde era internat, dar a fost observat la timp de cateva mamici care au.

Viceprimarul Constantei si vicepresedintele Consiliului Judetean, gasiti incompatibili de ANI

Viceprimarul Constantei, Decebal Fagadau, si vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicolae Cristinel Dragomir, au fost gasiti incompatibili, ca urmare a exercitarii simultane a mai multor functii.

Comisarul sef din Constanta retinut dupa ce a incercat sa dea mita unui procuror, pus in libertate

Seful Biroului Urmariri din Serviciul de Investigatii Criminale al IPJ Constanta, Ionel Cazacu, a scapat deocamdata de gratii. Instanta a decis ca nu prezinta pericol public si nici nu va influenta ancheta, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )