Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viceprimarul Constantei si vicepresedintele Consiliului Judetean, gasiti incompatibili de ANI

B1 B1,
Viceprimarul Constantei si vicepresedintele Consiliului Judetean, gasiti incompatibili de ANI

Viceprimarul Constantei, Decebal Fagadau, si vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicolae Cristinel Dragomir, au fost gasiti incompatibili, ca urmare a exercitarii simultane a mai multor functii. continuă pe B1

Doi alesi locali din Constanta, gasiti incompatibili de ANI.

Viceprimarul si vicepresedintele Consiliului Judetean din Constanta au fost gasiti incompatibili de catre Agentia Nationala de Integritate, ca urmare a exercitarii simultane a mai multor functii si calitati, contrar prevederilor legale. Potrivit unui comunicat de presa al ANI, viceprimarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 25 februarie 2009 - 27 iulie 2012, intrucat a detinut, simultan, functia de viceprimar si calitatea de .

Opt alesi locali, gasiti incompatibili de ANI.

Opt alesi locali a fost gasiti incompatibili de catre Agentia Nationala de Integritate ANI), respectiv Ioan Ghita, Valentina Loredana Vasilescu, Dorel Rusu, Constantin Croitoru, Nelu Costel Cristache, Daniela Jugaru, Florin Ionas Urcan, Viorel Marinescu Cerguta, ca urmare a exercitarii simultane a mai multor functii si calitati, contrar prevederilor legale. Consilier local in cadrul Consiliului Local al Municipiului Curtea de Arges, Jud. Arges, Ioan Ghita, s-a aflat in stare de .

inca opt alesi locali au fost gasiti incompatibili de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate

Opt alesi locali din judetele Arges, Olt, Suceava, Calarasi, Teleorman, Buzau, Mures si Vrancea au fost gasiti incompatibili de Agentia Nationala de Integritate ANI), ca urmare a exercitarii simultane a mai multor functii si calitati, contrar prevederilor legale.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )