Libnet.ro
UNICEF

22:30

Andrei Chiliman s-a AUTOSUSPENDAT din functiile de conducere. Cine ii ia locul la Primarie

România Liberă România Liberă,
Andrei Chiliman s-a AUTOSUSPENDAT din functiile de conducere. Cine ii ia locul la Primarie

Andrei Chiliman s-a autosuspendat, joi, din functiile de conducere. Atributiile sale de la Primaria Sectorului 1 vor fi preluate de viceprimarul Vasile Motoc, conform unui comunicat al Primariei Sectorului 1. continuă pe România Liberă

Andrei Chiliman s-a autosuspendat din functiile de conducere detinute in PNL

Andrei Chiliman, primar suspendat al Sectorului 1 al Capitalei, a anuntat joi, pe Facebook, ca s-a autosuspendat din functia de prim-vicepresedinte al PNL si din functia de copresedinte al filialei PNL sector 1,.

Andrei Chiliman s-a autosuspendat din functiile detinute in PNL: Nu doresc sa afectez imaginea partidului. Decenta si bunul-simt trebuie sa guverneze viata publica si comportamentul politicienilor

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, anunta, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca s-a autosuspendat din functia de prim-vicepresedinte al PNL, dar si din cea de copresedinte al filialei PNL Sector 1.

Andrei Chiliman s-a autosuspendat din functiile detinute in PNL

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, liberalul Andrei Chiliman, a anuntat astazi pe contul sau de Facebook ca s-a autosuspendat din functiile detinute in partid.

UPDATE Sechestru pe averea lui Andrei Chiliman si a celorlalti din dosarul primarului de la sectorul 1 / Contract halucinant de 670 mil. euro intre soacra si sotia lui Vlad Moisescu. Acesta spune ca este vorba de o eroare materiala de denominare / Consil

UPDATE Consilierul local Ion Brad a respins acuzatiile care i se aduc si a catalogat drept inventii greu de inteles capetele de acuzare formulate de DNA in dosarul in care este cercetat alaturi de Andrei Chiliman, Ioana Costescu si Vlad Moisescu, adaugand ca Fratii Grimm ar fi invidiosi pe DNA. Potrivit unor surse judiciare, procurorii au descoperit un contract incheiat la notar prin care soacra lui Vlad Moisescu, implicat in dosarul lui Andrei Chiliman, a imprumutat-o pe sotia lui Moisescu cu 670 milioane de euro, contract apreciat de DNA ca fiind fictiv.

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, ramane sub control judiciar

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, ramane sub control judiciar, potrivit deciziei luate joi de inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Chiliman este cercet.

Andrei Chiliman, aflat in control judiciar, s-a prezentat la sectia de politie: Nu sunt prieten cu Sebastian Ghita. Nu exista probe, cand o sa existe mai discutam (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, cercetat in control judiciar, s-a prezentat luni dimineata la sectia 1 de politie, informeaza B1 TV. Chiliman a venit sa semneze niste documente. Acesta a declarat, la.

Andrei Chiliman ramane in libertate sub control judiciar

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, va fi cercetat in continuare in stare de libertate sub control judiciar, dupa ce Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a lui Chiliman, Vlad Moisescu, Ioana Costescu si Ion Brad, precizeaza mai multe surse din presa.

Andrei Chiliman, cercetat in continuare sub control judiciar. Magistratii au respins cererea de arestare preventiva

Andrei Chiliman, primarul suspendat al Sectorului 1, va fi cercetat in continuare sub control judiciar, asta dupa ce Curtea Suprema a respins contestatia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) la decizia prin care Chiliman a fost pus sub control judiciar in dosarul in care este cercetat de constituire de grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta in forma continuata.

Instanta Suprema judeca contestatia DNA la decizia de a nu-l aresta pe Andrei Chiliman

Instanta Suprema judeca astazi contestatia DNA la decizia de a nu-l aresta pe primarul sectorului 1 Andrei Chiliman. Edilul a fost retinut joi de procurorii DNA si este cercetat pentru constituire de grup.

Cine il inlocuieste pe Andrei Chiliman la Primaria Sectorului 1, dupa suspendare

Viceprimarul Vasile Motoc preia atributiile functiei de primar al Sectorului 1 al Capitalei, dupa ce Andrei Chiliman a fost suspendat, reprezentantii Primariei anuntand ca activitatea administratiei locale se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )