Libnet.ro
UNICEF

12:00

Andy Murray s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce a trecut de pustiul minune al gazdelor

România Liberă România Liberă,
Andy Murray s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce a trecut de pustiul minune al gazdelor

Andy Murray, cap de serie numarul sase, s-a calificat in semifinalele Australian Open 2015 dupa ce l-a invins in trei seturi pe favoritul gazdelor Nick Kyrgios, revelatia acestui turne. continuă pe România Liberă

Tecau si Mergea s-au calificat la Australian Open, in sferturi. Vor fi adversari

Perechile Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, si Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie, cap de serie numarul 14) s-au calificat, luni, in sferturile de finala.

Australian Open 2015. Femeile din spatele succesului lui Andy Murray: antrenoarea, mama si logodnica

Andy Murray s-a calificat in semifinalele Australian Open, sub privirile mamei, logodnicei si a antrenorului Amelie Mauresmo. Scotianul e primul tenismen de top care a ales sa fie antrenat de o femeie.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Yanina Wickmayer cu 6-4, 6-2

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al.

Simona Halep s-a CALIFICAT in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, duminica dimineata, in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in doua seturi pe belgianca Yanina Wickmaier. Halep a.

Novak Djokovici s-a calificat in optimile Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul 1 mondial, s-a calificat in optimile turneului Australian Open, dupa ce l-a invins in turul trei, sambata, pe spaniolul Fernando Verdasco, informeaza Mediafax. Novak.

Australian Open: Andy Murray, in semifinale dupa ce l-a invins pe Nick Kyrgios

Andy Murray cap de serie numarul sase) a obtinut, marti, calificarea in semifinalele de la Australian Open, dupa ce l-a invins, in trei seturi, pe Nick Kyrgios, numarul 53 ATP. A fost 6-3, 7-65), 6-3 pentru Murray.

Australian Open 2015: Nadal si Murray, in sferturi. Cine sunt tenismenii care au mai ramas in joc pe tabloul masculin

Spaniolul Rafael Nadal locul 3 ATP) si britanicul Andy Murray locul 6 ATP) s-au calificat in sferturile de la Australian Open, pe tabloul masculin, acolo unde si-au mai asigurat prezenta alti doi tenismeni.

Viciere de rezultat la Australian Open in meciul Murray-Dimitrov

Bulgarul Grigor Dimitrov a fost furat ca in codru, duminica, in meciul cu Andy Murray din optimile de finala ale Australian Open.

Australian Open, masculin: Rezultatele zilei in optimi. Nadal si Murray, in sferturi

Australianul Nick Kyrgios a reusit cea mai frumoasa victorie a zilei in optimile turneului Australian Open, revenind de la 0-2 la seturi pentru a castiga cu 8-6 in setul decisiv partida cu Andreas Seppi. El il va intalni in sferturi pe Andy Murray. Vezi rezultatele zilei in material.

Australian Open 2015: Maria Sarapova, calificata in semifinale

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, s-a calificat in semifinalele turneului Australian Open, dupa ce a invins-o, marti, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva canadiana Eugenie Bouuchard, locul 7 WTA .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )