Libnet.ro
UNICEF

13:00

Angajatii si directorul general Petrotel-Lukoil ii cer lui Ponta ajutor pentru deblocarea conturilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Angajatii si directorul general Petrotel-Lukoil ii cer lui Ponta ajutor pentru deblocarea conturilor

Sindicatul si directorul general ai Petrotel Lukoil ii solicita premierului Victor Ponta sprijin pentru continuarea activitatii si deblocarea conturilor companiei, spunand ca astfel pot fi platite salariile celor 2. 500 de angajati, pot fi achizitionate. continuă pe Wall-Street Ro

Angajatii si directorul general Petrotel-Lukoil ii cer lui Victor Ponta ajutor pentru deblocarea conturilor

Sindicatul si directorul general ai Petrotel-Lukoil ii solicita premierului Victor Ponta sprijin pentru continuarea activitatii si deblocarea conturilor companiei, spunand ca astfel pot fi platite salariile celor 2. 500 de angajati, pot fi achizitionate materiale si pot fi platiti furnizorii. Avand in vedere situatia creata prin descinderea din data de 2 octombrie 2014 efectuata de catre reprezentantii organelor de ancheta din Romaniaprocurori, ofiteri SRI, inspector din cadrul Directiei Generale a Vamilor, inspector de la directia Regionala Antifrauda etc. ) la SC Petrotel-Lukoil SA si alte patru societati de pe Platforma Teleajen, va rugam respectuos sa ne sprijiniti pentru asigurarea continuarii activitatii comerciale a societatii noastre, se arata in scrisoarea transmisa la Cancelaria prim-ministrului, in 3 octombrie.

Directorul SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti, cercetat sub control judiciar pentru evaziune fiscala

Directorul general al SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti, Andrey Bogdanov, a fost pus sub control judiciar, fiind urmarit penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani, au anuntat, marti, reprezentantii Parchetului Curtii de Apel Ploiesti.

Directorul SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti, cercetat pentru evaziune fiscala

Directorul general al SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti, Andrey Bogdanov, este urmarit penal si a fost pus sub control judiciar. El este acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani, au anuntat reprezentantii Parchetului Curtii de Apel Ploiesti.

Directorul general al Lukoil, sub control judiciar pentru evaziune fiscala

Directorul general al SC Petrotel Lukoil SA, Andrey Bogdanov, a fost pus sub control judiciar pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Luni, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti a decis punerea sub.

Directorul general ai Petrotel-Lukoil si angajatii companiei ii cer ajutor lui Ponta pentru deblocarea conturilor

Directorul general ai Petrotel-Lukoil si angajatii companiei ii solicita premierului Victor Ponta sprijin pentru continuarea activitatii si deblocarea conturilor companiei, spunand ca astfel pot fi platite salariile celor 2. 500 de angajati, pot fi achizitionate materiale si pot fi platiti furnizorii.

Directorul general al Lukoil Ploiesti, cercetat sub control judiciar

Andrey Bogdanov, directorul general al Petrotel Lukoil Ploiesti, este cercetat sub control judiciar pentru evaziune fiscala si spalare de bani.

Ponta: Petrotel Lukoil Ploesti inseamna cel putin 2.500 de locuri de munca

O eventuala inchidere a rafinariei Petrotel Lukoil din Ploiesti poate avea consecinte mari pe piata muncii, sustine premierul Victor Ponta. insa daca acuzatiile procurorilor sunt dovedite, cei vinovati.

Ponta: Petrotel Lukoil Ploiesti inseamna cel putin 2.500 de locuri de munca

O eventuala inchidere a rafinariei Petrotel Lukoil din Ploiesti poate avea consecinte mari pe piata muncii, sustine premierul Victor Ponta. insa daca acuzatiile procurorilor sunt dovedite, cei vinovati.

Petrotel Lukoil anunta repornirea instalatiilor tehnologice

ACTUALIZARE 09:51 Rafinaria Petrotel Lukoil anunta ca a inceput procedurile de pregatire pentru repornirea instalatiilor tehnologice, a caror oprire incepuse vineri, in urma unor perchezitii ale Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti efectuate intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. * Ponta, despre sechestrul la Lukoil: Procurorul este suveran; nimeni nu fugea insa cu conductele.

Lukoil a inceput procedurile de oprire a productiei rafinariei Petrotel-Lukoil din Ploiesti

Lukoil a inceput, vineri dupa-amiaza, procedurile de oprire a productiei rafinariei Petrotel-Lukoil din Ploiesti, la o zi de la perchezitiile procurorilor intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de aproximativ 230 milioane de euro, afirma surse din domeniul petrolier.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )