Libnet.ro
UNICEF

13:00

Directorul SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti, cercetat pentru evaziune fiscala

România Liberă România Liberă,
Directorul SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti, cercetat pentru evaziune fiscala

Directorul general al SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti, Andrey Bogdanov, este urmarit penal si a fost pus sub control judiciar. El este acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani, au anuntat reprezentantii Parchetului Curtii de Apel Ploiesti. continuă pe România Liberă

Directorul general al Lukoil Ploiesti, cercetat sub control judiciar

Andrey Bogdanov, directorul general al Petrotel Lukoil Ploiesti, este cercetat sub control judiciar pentru evaziune fiscala si spalare de bani.

Directorul SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti, cercetat sub control judiciar pentru evaziune fiscala

Directorul general al SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti, Andrey Bogdanov, a fost pus sub control judiciar, fiind urmarit penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani, au anuntat, marti, reprezentantii Parchetului Curtii de Apel Ploiesti.

Directorul general al Lukoil, sub control judiciar pentru evaziune fiscala

Directorul general al SC Petrotel Lukoil SA, Andrey Bogdanov, a fost pus sub control judiciar pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Luni, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti a decis punerea sub.

Autoritatile au pus sechestru pe materii prime ale Petrotel Lukoil Ploiesti pentru a recupera 1,04 miliarde lei

Parchetul de pe langa Curte de Apel Ploiesti a pus sechestru asigurator pe cantitati si stocuri de materie prima detinute de Petrotel Lukoil Ploiesti, in spatiile de depozitare tank-uri, conducte de transfer si rezervoare ce apartin Oil Terminal pentru recuperarea unei sume de aproximativ 1,04 miliarde lei, arata un raport transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti.

Ponta: Petrotel Lukoil Ploiesti inseamna cel putin 2.500 de locuri de munca

O eventuala inchidere a rafinariei Petrotel Lukoil din Ploiesti poate avea consecinte mari pe piata muncii, sustine premierul Victor Ponta. insa daca acuzatiile procurorilor sunt dovedite, cei vinovati.

Angajatii si directorul general Petrotel-Lukoil ii cer lui Ponta ajutor pentru deblocarea conturilor

Sindicatul si directorul general ai Petrotel Lukoil ii solicita premierului Victor Ponta sprijin pentru continuarea activitatii si deblocarea conturilor companiei, spunand ca astfel pot fi platite salariile celor 2. 500 de angajati, pot fi achizitionate.

Bucuresti: Un tanar a fost retinut pentru evaziune din comert online cu pantofi sport si lenjerii de pat

Un tanar a fost retinut, sambata, de politistii bucuresteni, fiind cercetat pentru evaziune fiscala din comert online cu articole vestimentare si lenjerii de pat, potrivit unui comunicat al Politiei.

Sechestru pe materiile prime ale Petrotel Lukoil pentru recuperarea prejudiciului de peste 1 miliard de lei

Procurorii au pus sechestru asigurator pe cantitati si stocuri de materie prima detinute de Petrotel Lukoil Ploiesti, in spatiile de depozitare tank-uri, conducte de transfer si rezervoare ce apartin Oil Terminal pentru recuperarea unei sume de aproximativ 1,04 miliarde lei, arata un raport transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti.

Lukoil a inceput procedurile de oprire a productiei rafinariei Petrotel-Lukoil din Ploiesti

Lukoil a inceput, vineri dupa-amiaza, procedurile de oprire a productiei rafinariei Petrotel-Lukoil din Ploiesti, la o zi de la perchezitiile procurorilor intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de aproximativ 230 milioane de euro, afirma surse din domeniul petrolier.

Lukoil a inceput procedurile de oprire a productiei rafinariei Petrotel-Lukoil din Ploiesti

Lukoil a inceput vineri dupa-amiaza procedurile de oprire a productiei rafinariei Petrotel-Lukoil din Ploiesti, la o zi de la perchezitiile procurorilor intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de aproximativ 230 milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )