Libnet.ro
UNICEF

15:30

Directorul general al Lukoil, sub control judiciar pentru evaziune fiscala

B1 B1,
Directorul general al Lukoil, sub control judiciar pentru evaziune fiscala

Directorul general al SC Petrotel Lukoil SA, Andrey Bogdanov, a fost pus sub control judiciar pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Luni, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti a decis punerea sub. continuă pe B1

Directorul SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti, cercetat sub control judiciar pentru evaziune fiscala

Directorul general al SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti, Andrey Bogdanov, a fost pus sub control judiciar, fiind urmarit penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani, au anuntat, marti, reprezentantii Parchetului Curtii de Apel Ploiesti.

Directorul general al Lukoil Ploiesti, cercetat sub control judiciar

Andrey Bogdanov, directorul general al Petrotel Lukoil Ploiesti, este cercetat sub control judiciar pentru evaziune fiscala si spalare de bani.

Constantin Nedelea, fostul primar de Scornicesti, pus sub control judiciar pentru abuz in serviciu si delapidare

Constantin Nedelea, fost primar liberal al orasului Scornicesti intre 2004-2012, trecut ulterior la PSD si PPDD, a fost pus sub control judiciar pentru savarsirea infractiunilor de delapidare si abuz in serviciu. Decizia a fost luata vineri 3 octombrie, de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina. Mai exact, fostul edil este acuzat ca s-ar fi folosit din plin de avantajele functiei in perioada cat a condus orasul.

Directorul SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti, cercetat pentru evaziune fiscala

Directorul general al SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti, Andrey Bogdanov, este urmarit penal si a fost pus sub control judiciar. El este acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani, au anuntat reprezentantii Parchetului Curtii de Apel Ploiesti.

Sub control judiciar dupa ce a produs un accident in urma caruia o ambulanta s-a rasturnat

Tanarul de 30 de ani, care a fugit initial de la locul accidentului dupa ce a lovit o ambulanta aflata in misiune s-a predat. El a fost retinut pentru 24 de ore, insa astazi magistratii au decis ca poate fi eliberat sub control judiciar.

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, va fi cercetat in libertate sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti ca presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, sa fie cercetat in stare de libertate, sub control judiciar, intr-un dosar in care este.

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, acuzat de coruptie, va fi cercetat sub control judiciar

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, va fi cercetat in libertate, sub control judiciar, relateaza Mediafax. Cancescu este acuzat de fapte de coruptie privind atribuirea.

UPDATE. Aristotel Cancescu, pus sub control judiciar. Seful CJ Brasov este cercetat pentru ca a vrut sa acopere abuzuri prin noi contracte nelegale de 19 milioane de euro

Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, retinut de DNA pentru ca a deturnat 19 milioane de euro prin decontari pentru lucrari ce nu au fost executate si pentru atribuirea nelegala a contractelor de achizitii publice.

Angajatii si directorul general Petrotel-Lukoil ii cer lui Victor Ponta ajutor pentru deblocarea conturilor

Sindicatul si directorul general ai Petrotel-Lukoil ii solicita premierului Victor Ponta sprijin pentru continuarea activitatii si deblocarea conturilor companiei, spunand ca astfel pot fi platite salariile celor 2. 500 de angajati, pot fi achizitionate materiale si pot fi platiti furnizorii. Avand in vedere situatia creata prin descinderea din data de 2 octombrie 2014 efectuata de catre reprezentantii organelor de ancheta din Romaniaprocurori, ofiteri SRI, inspector din cadrul Directiei Generale a Vamilor, inspector de la directia Regionala Antifrauda etc. ) la SC Petrotel-Lukoil SA si alte patru societati de pe Platforma Teleajen, va rugam respectuos sa ne sprijiniti pentru asigurarea continuarii activitatii comerciale a societatii noastre, se arata in scrisoarea transmisa la Cancelaria prim-ministrului, in 3 octombrie.

Angajatii si directorul general Petrotel-Lukoil ii cer lui Ponta ajutor pentru deblocarea conturilor

Sindicatul si directorul general ai Petrotel Lukoil ii solicita premierului Victor Ponta sprijin pentru continuarea activitatii si deblocarea conturilor companiei, spunand ca astfel pot fi platite salariile celor 2. 500 de angajati, pot fi achizitionate.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )