Libnet.ro
UNICEF

14:30

Angela Merkel considera situatia din estul Ucrainei extrem de instabila si indeamna la noi eforturi

B1 B1,
Angela Merkel considera situatia din estul Ucrainei extrem de instabila si indeamna la noi eforturi

Cancelarul german Angela Merkel considera situatia din estul Ucrainei extrem de instabila, in ciuda armistitiului care a intrat in vigoare duminica. Merkel sustine ca sunt necesare eforturi suplimentare pentru. continuă pe B1

Merkel considera situatia din estul Ucrainei extrem de instabila si indeamna la noi eforturi

Cancelarul german Angela Merkel considera situatia din estul Ucrainei extrem de instabila, in pofida armistitiului care a intrat in vigoare duminica, si apreciaza ca sunt necesare eforturi suplimentare pentru detensionare, relateaza Ukrinform in pagina electronica.

Porosenko si Kerry, discutii telefonice despre situatia din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko si secretarul de Stat american John Kerry au discutat, la telefon, despre situatia din Donbas, unde un armistitiu fragil este in vigoare, a anuntat, marti noaptea, biroul de presa al presedintiei Ucrainei, potrivit Mediafax.

Declaratia ingrijoratoare facuta de Angela Merkel. Situatia din Ucraina este extrem de instabila

Situatia din estul Ucrainei extrem de instabila, in pofida armistitiului care a intrat in vigoare duminica, a declarat cancelarul german Angela Merkel. Ea apreciaza ca sunt necesare eforturi suplimentare pentru.

Reprezentant OSCE: Armistitiul din estul Ucrainei, in general respectat. Au existat incalcari la Lugansk si Debalteve

Seful Misiunii Speciale de Monitorizare in Ucraina a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) a anuntat ca armistitiul din estul Ucrainei a fost in general respectat in ultimele 12 ore,.

Porosenko, Putin, Hollande si Merkel indeamna la retragerea armamentului greu din estul Ucrainei: Armistitiul trebuie sa fie aplicat pe intreaga linie de contact, inclusiv Debalteve

Presedintii ucrainean Petro Porosenko, cel rus Vladimir Putin, cel francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel si-au exprimat duminica acordul, intr-o convorbire telefonica, asupra necesitatii respectarii armistitiului in Ucraina, a anuntat presedintia ucraineana.

O companie de turism din Rusia va organiza excursii in zonele devastate de conflictul din estul Ucrainei

O companie de turism din Rusia va organiza excursii in zonele devastate de conflictul din estul Ucrainei,in special republicile Donetsk si Lugansk, unde luptele dintre separatistii pro-rusi si fortele ucrainene.

Armistitiul din estul Ucrainei este doar pe hartie. Cinci soldati ucraineni au fost ucisi in ultimele 24 de ore

Cinci soldati ucraineni au fost ucisi si 14 au fost raniti in luptele ce au avut loc in ultimele 24 de ore in estul separatist al Ucrainei, in pofida armistitiului intrat in vigoare la 15 februarie, a.

Separatistii din estul Ucrainei pun noi conditii Kievului. Sa nu adere la NATO si UE

Autoproclamatele republici populare de la Donetsk si Lugansk vor cere autoritatilor de la Kiev sa respecte noi conditii, pe langa prevederile documentului final agreat saptamana trecuta la Minsk, inclusiv ca.

Retragerea armamentului greu din estul Ucrainei va fi monitorizat prin satelit

Ucraina va putea monitoriza implementarea Acordurilor de la Minsk folosind tehnologie prin satelit, a anuntat ministrul de Externe Pavlo Klimkin, citat de Unian. Vom folosi toate mijloacele necesare pentru a monitoriza.

Situatia devine tragica in estul Ucrainei. Separatistii au intrat in orasul strategic Debaltevo

Separatistii pro-rusi au intrat in Debalteva, unde armata ucraineana incearca sa pastreze controlul asupra acestui oras nod strategic din estul Ucrainei, in ciuda acordului de incetare a focului care a intrat in vigoare duminica.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )