Libnet.ro
UNICEF

15:00

Situatia devine tragica in estul Ucrainei. Separatistii au intrat in orasul strategic Debaltevo

Adevărul Adevărul,
Situatia devine tragica in estul Ucrainei. Separatistii au intrat in orasul strategic Debaltevo

Separatistii pro-rusi au intrat in Debalteva, unde armata ucraineana incearca sa pastreze controlul asupra acestui oras nod strategic din estul Ucrainei, in ciuda acordului de incetare a focului care a intrat in vigoare duminica. continuă pe Adevărul

VIDEO Pace doar pe hartie in estul Ucrainei. Separatistii continua ofensiva spre Mariupol. Insurgentii au primit ordin sa cucereasca Debaltevo, cu orice pret

In localitatea Sirokino, in apropiere de Mariupol, fortele separatistilor pro-rusi au inceput asaltul. Insurgentii au aruncat in lupta atat fortele terestre, artileria si lansatoarele de mine. Militarii ucraineni di cadrul batalionului Donbass incearca sa le tina piept, scrie pe pagina sa de Facebook, deputatul ucrainenan Semen Semecenko.

Angela Merkel considera situatia din estul Ucrainei extrem de instabila si indeamna la noi eforturi

Cancelarul german Angela Merkel considera situatia din estul Ucrainei extrem de instabila, in ciuda armistitiului care a intrat in vigoare duminica. Merkel sustine ca sunt necesare eforturi suplimentare pentru.

Merkel considera situatia din estul Ucrainei extrem de instabila si indeamna la noi eforturi

Cancelarul german Angela Merkel considera situatia din estul Ucrainei extrem de instabila, in pofida armistitiului care a intrat in vigoare duminica, si apreciaza ca sunt necesare eforturi suplimentare pentru detensionare, relateaza Ukrinform in pagina electronica.

O companie de turism din Rusia va organiza excursii in zonele devastate de conflictul din estul Ucrainei

O companie de turism din Rusia va organiza excursii in zonele devastate de conflictul din estul Ucrainei,in special republicile Donetsk si Lugansk, unde luptele dintre separatistii pro-rusi si fortele ucrainene.

Linistea s-a lasat in estul Ucrainei, la miezul noptii

Linistea s-a lasat, in estul Ucrainei, la miezul noptii trecute, dupa ce atat presedintele Ucrainei, cat si liderii rebelilor separatisti au ordonat incetarea focului. Armistitiul prevazut de.

Vladimir Putin: Rusia constata o scadere a activitatii militare in estul Ucrainei

Rusia constata o scadere a activitatii militare in estul Ucrainei si spera ca Acordurile de la Minsk vor fi respectate de catre partile aflate in conflict, a afirmat, marti seara, la Budapesta presedintele.

Ministrul ucrainean de Externe: Nu poate exista o a doua Transnistrie in estul Ucrainei

ACTUALIZARE 21:49 Ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin, exclude ideea ca in estul Ucrainei sa apara un conflict inghetat precum cel transnistrean din Republica Moldova, subliniind ca statutul special pe care-l vor primi regiunile Donetk si Lugansk va permite reluarea vietii normale in aceasta zona, potrivit surselor din presa. * Iohannis: Sper ca intrarea in vigoare a armistitiului va fi respectata.

Reprezentant OSCE: Armistitiul din estul Ucrainei, in general respectat. Au existat incalcari la Lugansk si Debalteve

Seful Misiunii Speciale de Monitorizare in Ucraina a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) a anuntat ca armistitiul din estul Ucrainei a fost in general respectat in ultimele 12 ore,.

Porosenko si Kerry, discutii telefonice despre situatia din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko si secretarul de Stat american John Kerry au discutat, la telefon, despre situatia din Donbas, unde un armistitiu fragil este in vigoare, a anuntat, marti noaptea, biroul de presa al presedintiei Ucrainei, potrivit Mediafax.

Armistitiul din estul Ucrainei este doar pe hartie. Cinci soldati ucraineni au fost ucisi in ultimele 24 de ore

Cinci soldati ucraineni au fost ucisi si 14 au fost raniti in luptele ce au avut loc in ultimele 24 de ore in estul separatist al Ucrainei, in pofida armistitiului intrat in vigoare la 15 februarie, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )