Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANI: Primarul comunei Bratca, in conflict de interese

România Liberă România Liberă,
ANI: Primarul comunei Bratca, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat ca primarul Comunei Bratca, Judetul Bihor, Adrian Mates a incalcat regimului juridic al conflictului de interese in materie penala, potrivit unui comunicat al institutiei. continuă pe România Liberă

ANI: Primarul unei comune din Bihor, aflat in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie penala de catre Adrian Mates, primar al comunei Bratca, judetul Bihor, dupa ce acesta a acordat indirect contracte din bani publici unor firme detinute de el si sotia sa.

Doi alesi locali in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat existenta conflictului de interese de natura administrativa in cazul a doi alesi locali, primarul Comunei Farcas, din judetul Dolj, Ilie Nemtaru si consilierul local in cadrul Consiliului Local Hateg, judetul Hunedoara, Artur Ludovic Kovaci, potrivit unui comunicat al institutiei.

Fost director al Trangaz, in conflict de interese penal dupa ce si-a ajutat sotia sa promoveze

Agentia Nationala de Integritate il acuza pe Radu Costica Moldovan, fost director economic in cadrul Transgaz Medias, ca a incalcat regimul juridic al conflictului de interese in materie penala.

Radu Moldovan, fost director economic al Transgaz, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie penala de catre Radu Moldovan, fost director economic in cadrul Societatii Nationale de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )