Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANI: Primarul unei comune din Bihor, aflat in conflict de interese

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANI: Primarul unei comune din Bihor, aflat in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie penala de catre Adrian Mates, primar al comunei Bratca, judetul Bihor, dupa ce acesta a acordat indirect contracte din bani publici unor firme detinute de el si sotia sa. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul-exemplu pentru o tara intreaga. Lucreaza fara salariu si mai aduce bani de acasa: Familia mi-a spus clar ca vin aici pentru un motiv - sa fac treaba!

Primarul unei comune din Timis lucreaza fara salariu, edilul investind banii care i s-ar fi cuvenit in flori pentru doamnele din comuna de 8 martie si pomi fructiferi pe care ii ofera localnicilor, cerandu-le in schimb sa dea dovada de responsabilitate civica. in plus, primarul vine si cu bani de acasa premiind copiii cu rezultate bune la scoala si finantand activitatile culturale si sportive din comuna.

ANI: Primarul comunei Bratca, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat ca primarul Comunei Bratca, Judetul Bihor, Adrian Mates a incalcat regimului juridic al conflictului de interese in materie penala, potrivit unui comunicat al institutiei.

Directoarea unei scoli din Galati, acuzata ca a agresat doi elevi

Directoarea unei scoli din judetul Galati este acuzata ca a agresat doi elevi, intrucat nu s-ar fi pregatit cum trebuie pentru ora de istorie la care fusese inspectie, informeaza Mediafax.

Dreapta a castigat alegerile departamentale, cu doi ani inainte de prezidentialele din 2017

Cu doi ani inainte de prezidentialele din 2017, opozitia de dreapta din Franta a obtinut duminica o victorie detasata in fata socialistilor aflati la putere in alegerile departamentale marcate de un nou rezultat notabil al extremei dreapta, comenteaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )