Libnet.ro
UNICEF

12:00

ANM: Cod galben de vreme rea in jumatatea estica a tarii

B1 B1,
ANM: Cod galben de vreme rea in jumatatea estica a tarii

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod galben de vreme rea pentru jumatatea estica a tarii, in Moldova, zona Carpatilor Orientali si nordul Dobrogei si al Munteniei. Avertizarea intra in vigoare joi,. continuă pe B1

Cod galben de vreme rea si la Braila

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis astazi atentionarea meteorologica de cod galben, valabila in intervalul 6 iunie, orele 18:00- 7 iunie, orele 22:00, pentru mai multe judete din tara, printre care si Braila.

Cod galben de vreme rea, in Prahova. Vant, ploi si grindina

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare imediata, cod galben, de ploi, descarcari electrice si vant, valabila in Prahova, Dambovita si Arges.

ANM: Cod galben de furtuna in Prahova, Dambovita, Arges si Bacau

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuna valabila in mai multe judete din tara. in zona de deal si munte a judetelor Prahova, Dambovita si Arges se.

Cod galben de ploi torentiale in centrul si estul tarii, pana vineri seara

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi torentiale, grindina si intensificari de vant, valabila incepand de joi seara pana vineri seara, ora 22. Sunt vizate 15 judete din Moldova, zona Carpatilor Orientali, nordul Dobrogei si al Munteniei.

VIDEO Cod galben de ploi torentiale in centrul si estul tarii, pana vineri seara

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi torentiale, grindina si intensificari de vant, valabila incepand de joi seara pana vineri seara, ora 22. Sunt vizate 15 judete din Moldova, zona Carpatilor Orientali, nordul Dobrogei si al Munteniei.

Nordul judetului Prahova, sub avertizare cod galben de ploi, grindina si vant

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina, intensificari de vant care vizeaza partea central-estica a tarii, inclusive nordul judetului Prahova.

Cod galben de ploi torentiale, grindina si intensificari ale vantului in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare o avertizare de cod galben, valabila din aceasta dupa-amiaza si pana in seara zilei de vineri, 7 iunie.

Cod galben de vijelii pana vineri seara. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis, joi, cod galben de ploi, valabil pentru zona de est si nord a tarii, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM). Atentionarea este valabila din aceasta seara, de la ora 18, p.

Cod galben de vijelii pana vineri seara. Vezi zonele vizate si prognoza meteo

Meteorologii au emis, joi, cod galben de ploi, valabil pentru zona de est si nord a tarii, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM). Atentionarea este valabila din aceasta seara, de la ora 18, pana.

Cod galben de ploi torentiale, grindina si descarcari electrice in sudul si estul tarii

ANM a emis miercuri dupa-amiaza mai multe avertizari cod galben de ploi torentiale, grindina si descarcari electrice pentru sapte judete din tara. Potrivit meteorologilor, pana la ora 18:00, va ploua.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )