Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cod galben de vreme rea si la Braila

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vreme rea si la Braila

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis astazi atentionarea meteorologica de cod galben, valabila in intervalul 6 iunie, orele 18:00- 7 iunie, orele 22:00, pentru mai multe judete din tara, printre care si Braila. continuă pe Adevărul

Cod galben de vreme rea, in Prahova. Vant, ploi si grindina

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare imediata, cod galben, de ploi, descarcari electrice si vant, valabila in Prahova, Dambovita si Arges.

Nordul judetului Prahova, sub avertizare cod galben de ploi, grindina si vant

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina, intensificari de vant care vizeaza partea central-estica a tarii, inclusive nordul judetului Prahova.

ANM: Cod galben de vreme rea in jumatatea estica a tarii

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod galben de vreme rea pentru jumatatea estica a tarii, in Moldova, zona Carpatilor Orientali si nordul Dobrogei si al Munteniei. Avertizarea intra in vigoare joi,.

Cod galben de furtuna la Tulcea. Sfaturi pentru soferi

Avertizare cod galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie: in intervalul 6 iunie, ora 18. 00 7 iunie, ora 22. 00, in judetele Tulcea, Suceava, Botosani, Harghita, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Brasov, Covasna, Vrancea, Galati, Prahova, Buzau, Braila se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie si caderi de grindina.

Cod galben de ploi torentiale, grindina si intensificari ale vantului in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare o avertizare de cod galben, valabila din aceasta dupa-amiaza si pana in seara zilei de vineri, 7 iunie.

COD GALBEN de ploi torentiale, grindina si vant. Buzaul, pe harta zonelor afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, in aceasta dimineata, o atentionare Cod Galben de ploi torentiale, grindina si intensificari ale vantului, valabila de joi, de la ora 18:00, pana vineri, la ora 22:00, in mai multe zone din tara, intre care si judetul Buzau.

COD GALBEN de FURTUNA. Ploile, vijelia si grindina pun stapanire pe Romania. ...

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o avertizare cod galben de descarcari electrice, vijelie, averse si grindina pentru Moldova, zona Carpatilor Orientali, nordul Dobrogei si al Muntenie. Aici se vor semnala din dupa-amiaza zilei de joi 6 iunie, pana in seara zilei de vineri 7 iunie averse torentiale, intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25-30 l/mp si izolat 50 l/mp.

ANM: Cod galben de furtuna in Prahova, Dambovita, Arges si Bacau

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuna valabila in mai multe judete din tara. in zona de deal si munte a judetelor Prahova, Dambovita si Arges se.

AVERTIZARE METEO Cod Galben de ploi si grindina in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis doua avertizari de scurta durata de tip cod galben vizand judetele Prahova, Dambovita, Arges, Vrancea si Galati, unde se vor semnala ploi abundente, grindina si intensificari ale vantului.

Cod galben de furtuna in Bucuresti, Ilfov si Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie a lansat o vertizare de cod galben pentru sudul judetului Dambovita si jumatatea de nord a judetului Ilfov si a municipiului Bucuresti. Avertizarea este valabila luni,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )