Libnet.ro
UNICEF

17:30

ANOSR: Sanctiunile pentru universitatile care incalca legea trebuie sa fie mult mai drastice

B1 B1,
ANOSR: Sanctiunile pentru universitatile care incalca legea trebuie sa fie mult mai drastice

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) sustine ca Executivul nu trebuie sa ofere universitatilor care au incalcat reglementarile Legii Educatiei Nationale posibilitatea de a. continuă pe B1

Egiptul adopta o lege antiterorista care prevede amenzi pentru jurnalistii care publica informatii in contradictie cu comunicarile oficiale

Presedintele egiptean si-a dat acordul pentru implementarea unei legi antiteroriste care prevede amenzi pentru jurnalistii care publica informatii contradictorii cu cele comunicate oficial in cazul unor atentate.

Vesti bune pentru fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei la culturile insamantate in primavara vor primi despagubiri de.

El a lansat produsul pentru copii care a cucerit Vestul: 95% din vanzari sunt din strainatate

Marsupi Plus , unul dintre cele mai de succes produse pentru bebelusi lansate in Romania, a fost lansat in 1996 de sotii Madly ca un proiect social. cei doi tineri isi doreau ca ofere de lucru mamelor care isi cresteau singure copiii. La acel moment,.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )