Libnet.ro
UNICEF

12:00

Antonescu, despre luptele Guvernului pentru mentinerea cotei unice: Nu mi-am imaginat ca se trageau de cravata

Adevărul Adevărul,
Antonescu, despre luptele Guvernului pentru mentinerea cotei unice: Nu mi-am imaginat ca se trageau de cravata

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, luni, ca premierul Victor Ponta greseste atunci cand afirma ca PNL face opozitie Guvernului, iar declaratiile sale privind cota unica au fost interpretate eronat. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Premierul si ministrul de Finante au dat si dau batalii cu FMI-ul pentru mentinerea cotei unice

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in direct la Antena 3 ca premierul Victor Ponta si ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, au dat si dau batalii cu FMI pentru a mentine cota unica. Liderul.

Antonescu: Principala preocupare a Guvernului, mentinerea cotei unice.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a aratat, luni seara, ca principala preocupare a Guvernului in negocierile cu FMI a fost mentinerea cotei unice. Citeste si: VIDEO. Ponta, dupa intalnirea cu delegatia FMI: Carburantii se scumpesc din 2014 Cititi declaratiile lui Crin Antonescu, in format LIVE TEXT: Au fost niste formule cautate la Guvern, sunt formulele minimale care nu afecteaza taxele mari Prima preocupare a Guvernului a fost mentinerea cotei unice. Premierul a asumat programul de .

Crin Antonescu: Scaderea CAS, un obiectiv pentru care PNL a insistat foarte mult. / Cresterile de accize - formule minimale care nu afecteaza taxele mari. / Prima preocupare a Guvernului a fost mentinerea cotei unice

Liderul liberal Crin Antonescu a salutat, luni seara, incheierea cu succes a negocierilor cu reprezentantii FMI privind bugetul pe 2014, anuntata cu putin timp in urma de premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a afirmat ca CAS-ul nu era al meu, nu este doar obiectivul PNL, ci al intregului Guvern. E un obiectiv pentru care PNL a insistat foarte mult. El a explicat ca PNL ar fi dorit scaderea cu 3 puncte procentuale inca de la inceputul anului, insa Ea nu poate fi facuta acum, va fi facuta din semestrul al doilea, ne-am consolat cu faptul ca scaderea de 5 are un impact mai puternic. Crin Antonescu a lasat de inteles ca existau solutii de scadere acum cu 3 puncte, insa varianta nu a fost agreata de FMI. Liderul liberal a subliniat ca prima preocupare a Guvernului si a ministrului Finantelor a fost mentinerea cotei unice si a afirmat ca accizele nu sunt impozite, el considerand ca cresterile de accize reprezinta formulele minimale care nu afecteaza taxele mari.

Crin Antonescu: Mentinerea cotei unice reprezinta o performanta guvernamentala

Crin Antonescu a afirmat, luni seara, ca mentinerea cotei unice rerpezinta o performanta guvernamentala, acesta fiind si singurul beneficiu pentru mediul de afaceri rezultat din negocierile cu FMI. intrebat care .

Antonescu promite ca nivelul cotei unice este batut in cuie in urma discutiilor cu FMI si ca va ramane la 16%.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nivelul cotei unice la 16% este batut in cuie in urma discutiilor cu reprezentantii FMI si pentru anul 2014, precizand ca oficialii institutiei.

Antonescu promite ca nivelul cotei unice este batut in cuie in urma discutiilor cu FMI si ca va ramane la 16%

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nivelul cotei unice la 16% este batut in cuie in urma discutiilor cu reprezentantii FMI si pentru anul 2014, precizand ca oficialii institutiei.

Antonescu: Nivelul cotei unice la 16% este batut in cuie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca nivelul cotei unice la 16% este batut in cuie in urma discutiilor cu reprezentantii FMI si pentru anul 2014, precizand ca oficialii institutiei financiare internationale ar fi luat in calcul o eventuala crestere.

Un divort elegant poate justifica spulberarea cotei unice.

In vreme ce pentru liberali cota unica este probabil una dintre putinele promisiuni date propriului electorat pe care si-au respectat-o, pentru social-democrati ea poate fi o tinta incarcata de semnificatii populiste, lesne de spulberat. Spulberarea cotei unice este noua amenintare care pluteste, undeva, in aerul rarefiat al economiei noastre de piata. Analistii economici si presa contempla in aceste zile perspectiva cresterii impozitului pe profitul firmelor si pe .

Crin Antonescu: Accizele nu sunt impozite. Se genereaza o crestere de pret la benzina si motorina, dar nu e fiscalitate

CrinAntonerscu a declarat, luni seara, ca o crestere a accizelor la combustibil reprezinta un lucru bun pentru Romania. S-au luat doua masuri esentiale: mentinerea cotei unice si scaderea cu trei.

Mirel Palada, despre discutiile Guvernului cu FMI: S-a negociat indexarea pensiilor si cresterea salariilor mai mici ale bugetarilor

Guvernul a discutat cu misiunea Fondului Monetar International despre aplicarea legii pensiilor si indexarea pensiilor cu 3,76%, masura agreata de institutia financiara, si despre cresterea anvelopei salariale cu 3%, distribuirea urmand sa afecteze preponderent salariile mici din domeniul bugetar, a declarat luni Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului, intr-o interventie telefonica la Romania TV. Palada a mai explicat ca va exista si o modificare in felul in care se calculeaza acciza, dorindu-se o o flexibilizarea a masurarii relatiei euro-leu pe baza cursului valutar si, in consecinta, aceasta actualizarea a relatiei dintre euro si leu care uneori este bine pentru buget, alteori in rau, va fi facuta mult mai des.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )