Libnet.ro
UNICEF

20:00

Antonescu: Discutia pe pactul de coabitare e un caraghioslac

Adevărul Adevărul,
Antonescu: Discutia pe pactul de coabitare e un caraghioslac

Liderul PNL, Crin Antonescu, este de parere ca discutia legata de pactul de coabitare dintre Traian Basescu si Victor Ponta reprezinta un caraghioslac care tine din treaba doi ministri importanti. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Discutia pe pactul de coabitare e un caraghioslac. Tii din treaba doi ministri importanti si niste consilieri prezidentiali care au de facut un partid

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca discutia legata de pactul de coabitare dintre Traian Basescu si Victor Ponta reprezinta un caraghioslac, mentionand ca sunt tinuti din treaba doi ministri importanti, dar si consilierii prezidentiali care au de construit un partid, relateaza Mediafax.

Antonescu: Discutia despre ciolan nu ajuta situatia economica a tarii

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, intr-o emisiune televizata, ca discutia despre guvernare in termeni de ciolan a facut ca situatia economica sa nu fie cea mai buna, el admitand totodata ca in.

Zgonea refuza pactul de justitie propus de presedintele PNL, Crin Antonescu

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, refuza pactul de justitie propus de presedintele PNL, Crin Antonescu. Valeriu Zgonea sustine ca o dezbatere si un pact intre oamenii politici pe marginea.

Antonescu, despre pactul de coabitare: Marele beneficiar este presedintele. Ponta ar avea si el motive sa creada ca i-a mers bine

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a catalogat pactul dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta ca pe un act in urma caruia cei doi si-au rezolvat interese politice, iar cel care a avut de ca.

Antonescu, despre guvernare: Ciolan vorbim, ciolan avem. De asta ne si merge asa de bine

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca discutia despre guvernare in termeni de ciolan a facut ca situatia economica sa nu fie cea mai buna, el admitand totodata ca in cazul ministrilor PNL exista riscul unei perceptii privind lipsa de.

Antonescu vrea ca partidele sa faca un pact pentru exploatarea resurselor

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca va propune un pact al tuturor fortelor politice in privinta criteriilor de exploatare a resurselor prin intermediul unor actori economici, conform Mediafax .

Antonescu: Vorbim de suspendarea lui Basescu doar daca procurorul general reclama presiuni

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca o noua procedura de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu se poate avea in vedere doar in momentul in care procurorul general ar reclama presiuni din partea sefului statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )