Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu: Gigi Becali are in politica din Romania importanta pe care dumneavostra i-ati acordat-o

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Antonescu: Gigi Becali are in politica din Romania importanta pe care dumneavostra i-ati acordat-o

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, intr-o emisiune televizata, ca raspunsul lui Teodor Melescanu privind rolul SIE in perioada referendumului, in care a spus ca SIE nu e o agentie de PR, este unul frivol pentru cineva care conduce un serviciu al natiunii romane. continuă pe Ziarul Bursa

Crin Antonescu: Venirea lui Gigi Becali in USL nu infirma primatul ideilor asupra oilor in dezvoltarea omenirii

Presedintele PNL Crin Antonescu a sustinut ca venirea lui Gigi Becali in USL nu infirma primatul ideilor asupra oilor in dezvoltarea omenirii, el aratand ca odata cu Becali au mai venit si oameni care se.

Gigi Becali, incantat de Steaua

Gigi Becali s-a declarat incantat de jocul Stelei din meciul cu FK Molde, castigat cu 2-0. Becali a laudat doi jucatori in mod special.

Theodor Stolojan: A doua rectificare bugetara reflecta deteriorarea situatiei economice din Romania

Eurodeputatul democrat-liberal Theodor Stolojan a sustinut duminica, intr-o conferinta de presa, ca cea de-a doua rectificare de buget facuta de Guvernul Ponta reflecta deteriorarea situatiei economice din Romania: In august, dupa prima rectificare, spuneam ca pe termen scurt nu ne putem astepta la nimic bun si trebuie sa ne asteptam la ceva mai rau. Din pacate, acea previziune se adevereste. La ora actuala cresterea economica a scazut. Rectificarea bugetara a fost facuta pe o crestere economica de 1%, dar prognozele institutiilor financiare internationale au in vedere o crestere chiar de sub 1% pentru Romania. Inflatia a iesit din coridorul prevazut de catre BNR si Guvern, a afirmat Stolojan.

Mark Gitenstein: Evaziunea fiscala din Romania poate depasi bugetul de stat. Economia este ca o piramida inversata

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat, joi, ca evaziunea fiscala din Romania este atat de larg raspandita, incat nivelul acesteia poate depasi valoarea bugetului de stat, scrie Mediafax. Evaziunea.

Ambasadorul SUA: Evaziunea fiscala din Romania poate depasi bugetul de stat. Economia romaneasca este ca o piramida inversata

Ambasadorul SUA Mark Gitenstein a declarat, joi, ca evaziunea fiscala din Romania este atat de larg raspandita, incat nivelul acesteia poate depasi valoarea bugetului de stat, transmite Mediafax. De asemenea, Gitenstein a aratat ca a inteles ca economia Romaniei este ca o piramida inversata, in care trei milioane de angajati in sectorul privat care platesc taxe si impozite sustin celelalte 15 milioane de romani sau pe cei trei milioane de romani care muncesc in economia gri si care nu platesc niciun fel de taxe.

Raport AmCham: Cazurile de coruptie din Romania trebuie pedepsite mai mult prin coercitii financiare in locul sanctiunilor penale

Cazurile de coruptie din Romania ar trebui sa fie pedepsite mai mult prin coercitii financiare si mai putin prin sanctiuni penale, asa cum se intampla in prezent, penalizarea pecuniara fiind mai dureroase in unele cazuri, a declarat, joi, Sorin Mandrutescu, presedintele AmCham, citate de agentia Mediafax. Citeste in atasament Raportul final al AMCHAM.

Cele mai spectaculoase constructii noi din Romania

Unele din proiecte imobiliare din Romania, finalizate sau aflate in constructie, au reusit sa aduca pe piata locala un adevarat spectacol in ceea ce priveste designul sau facilitatile oferite. Wall-Street. ro va prezinta un top al celor mai.

Antonescu: Presa a facut din Becali o supervedeta comica a politicii.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani, ca mass-media au facut din Gigi Becali un soi de supervedeta, adesea comica a politicii romanesti, el aratand ca prezenta acestuia pe listele USL e socotita acceptabila. Gigi Becali are in politica din Romania importanta pe care dumneavostra i-ati acordat-o - mai mare, mai mica. Nu PNL, nu USL au facut din Gigi Becali un soi de supervedeta, adesea comica, a politicii romanesti, ci relatia sa cu mass-media, a .

Crin Antonescu: Presa a facut din Becali un soi de supervedeta adesea comica a politicii romanesti. Prezenta lui pe listele USL, acceptabila

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro Tv, ca mass-media au facut din Gigi Becali un soi de supervedeta, adesea comica a politicii romanesti, el aratand ca prezenta acestuia pe listele USL e socotita acceptabila: Gigi Becali are in politica din Romania importanta pe care dumneavostra i-ati acordat-o - mai mare, mai mica. Nu PNL, nu USL au facut din Gigi Becali un soi de supervedeta, adesea comica, a politicii romanesti, ci relatia sa cu mass-media, potrivit Mediafax.

Gigi Becali: Ahmetov era un nimeni daca investea in fotbalul romanesc si asta pentru nu are farmec

Patronul Stelei, George Becali, a comentat victoria Sahtior Donetk in fata Chelsea Londra in actualul sezon al Ligii Campionilor, partida incheiata cu scorul de 2-1 in favoarea ucrainienilor. Becali a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )