Libnet.ro
UNICEF

18:30

Antonescu: E inacceptabil ce au facut Ponta si Basescu in cazul procurorului Papici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Antonescu: E inacceptabil ce au facut Ponta si Basescu in cazul procurorului Papici

Update 13:24 Antonescu: Voi cere o dezbatere la Senat despre starea justitiei in Romania Presedintele PNL a mai declarat, astazi, ca va cere o dezbatere la Senat despre starea justitiei in tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Crin Antonescu: E inacceptabil ce au facut Ponta si Basescu in cazul procurorului Papici, dar am inca planuri de viitor si majore cu Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat vineri ca este inacceptabil modul in care seful Executivului a vorbit in numele procurorului general, a explicat de ce a fost schimbat Papici, cum era basist, cum a facut dosare politice si cum domniile lor - nu stiu exact cine - nu mai tin basisti in functie. Antonescu a calificat si telefonul dat de Traian Basescu procurorului general drept inacceptabil. Seful PNL a adaugat ca spera ca in cazul lui Victor Ponta a fost e greseala, anuntind ca am inca planuri de viitor si majore cu Ponta.

LIVE TEXT Crin Antonescu: E inacceptabil ce au facut Victor Ponta si Traian Basescu in cazul procurorului Papici / Am inca planuri de viitor si majore cu Ponta / Pactul de coabitare e ca o intelegere intre sefi de triburi dintr-o republica bananiera

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat vineri ca este inacceptabil modul in care seful Executivului a vorbit in numele procurorului general, a explicat de ce a fost schimbat Papici, cum era basist, cum a facut dosare politice si cum domniile lor - nu stiu exact cine - nu mai tin basisti in functie. Antonescu a calificat si telefonul dat de Traian Basescu procurorului general drept inacceptabil. Seful PNL a adaugat ca spera ca in cazul lui Victor Ponta a fost e greseala, anuntind ca am inca planuri de viitor si majore cu Ponta. Transmisie LIVE TEXT.

LIVE TEXT. Basescu despre inlaturarea procurorului Papici: Nitu, Ponta si Cazanciuc au ...

Traian Basescu:Este un semnal catre sistem. Efectele sper sa fie mai mici decat cele pe care le estimeaza Victor Ponta si Porcurorul General. Trebuie sa fie lichidate imediat delegarile. ---- Mi se pare legitima dorinta unui procuror bun sa avanseze. Dupa sapte zile nu mai e bun Papici pentru functie. Ce s-a zguduit in aceste sapte zile? ---- Efortul urias de a tine justitia departe de politica incepe sa se fisureze. --- Suntem pe punctul sa ne luam adio si acum de la Schengen.

Basescu despre inlaturarea procurorului Papici: Nitu, Ponta si Cazanciuc au compromis Romania.

Traian Basescu:Cand ai un prim-ministru care minte si afara si in tara devine o eticheta. Sta bine in sondaje. Si eu am stat bine in sondaje pana in momentul in care am anuntat masurile de austeritate. Eu atunci am scazut 20 de procente intr-o zi. Cand poporul isi va da seam aci Ponta Minte, ar putea avea o mare surpriza, sa-i cada zambetul. CITITI SI:Traian Basescu: Voi analiza denuntarea pactului de coabitare ---Ponta nu poate sa-si asume momente critice. Ponta e mincinos. Marea lui pasiune .

Victor Ponta despre scandalul procurorului care a instrumentat dosarul lui Liviu Dragnea: Lui Papici i s-a terminat mandatul la finalul lunii septembrie. Dosarele impotriva celor care au votat la referendum sint politice

Premierul Victor Ponta a calificat drept prostii declaratiile lui Catalin Predoiu conform carora raportul pe Justitie al Comisiei Europene va fi influentat negativ de schimbarea din functia de sef de sectia a procurorului DNA Lucian Papici imediat dupa ce acesta a terminat dosarul lui Liviu Dragnea. Nu a fost demis nimeni, i s-a terminat mandatul, a spus Ponta.

VIDEO Victor Ponta despre scandalul procurorului care a instrumentat dosarul lui Liviu Dragnea: Lui Papici i s-a terminat mandatul la finalul lunii septembrie. Dosarele impotriva celor care au votat la referendum sint politice

Premierul Victor Ponta a calificat drept prostii declaratiile lui Catalin Predoiu conform carora raportul pe Justitie al Comisiei Europene va fi influentat negativ de schimbarea din functia de sef de sectia a procurorului DNA Lucian Papici imediat dupa ce acesta a terminat dosarul lui Liviu Dragnea. Nu a fost demis nimeni, i s-a terminat mandatul, a spus Ponta.

Cezar Preda: Cazul Lucian Papici ar putea reactiva monitorizarea Romaniei pe justitie

Demiterea procurorului Lucian Papici ar putea reactiva monitorizarea Romaniei pe justitie, afirma vicepresedintele PDL Cezar Preda. Ceea ce s-a intamplat cu procurorul de la DNA este semnalul ca premierul nu.

Consiliul pentru Combaterea Discriminarii: Declaratiile facute de Ponta, Basescu, Dragnea si Antonescu referitoare la efectul regionalizarii asupra populatiei maghiare nu sunt discriminatorii

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii anunta ca a decis in unanimitate ca declaratiile facute de Victor Ponta, Traian Basescu, Liviu Dragnea si Crin Antonescu, conform carora regiunile cu populatie majoritara maghiara vor disparea ca urmare a regionalizarii administrative, nu sunt discriminatorii. Amintim ca sesizarea a fost depusa la CNCD la inceputul lunii septembrie de catre liderul Consiliului National Secuiesc, Izsak Balazs.

Ponta, Basescu, Dragnea si Antonescu au fost exonerati de raspundere pentru presupuse discriminari ale maghiarilor

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii anunta ca a decis in unanimitate ca declaratiile facute de Victor Ponta, Traian Basescu, Liviu Dragnea si Crin Antonescu, conform carora regiunile cu populatie majoritara maghiara vor disparea ca urmare a regionalizarii administrative, nu sunt discriminatorii. Sesizarea a fost depusa la CNCD in numele poporului secuiesc de catre liderul Consiliului National Secuiesc, Izsak Balazs.

Ponta: Basescu bate cu pantoful in masa, ca la el pe nava

Presedintele Traian Basescu il suna pe procurorul general si bate cu pantoful in masa, ca la el pe nava - aceasta este reactia premierului Victor Ponta, dupa ce seful statului l-a acuzat ca a intrat cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )