Libnet.ro
UNICEF

22:00

Antonescu ii raspunde lui Basescu: Pastreaza restul, mai ia doua luni.

România Liberă România Liberă,
Antonescu ii raspunde lui Basescu: Pastreaza restul, mai ia doua luni.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis sefului statului ca poate sa mai stea doua luni, dupa declaratiile de luni ale lui Traian Basescu vizavi de prelungirea mandatului prezidential. Citeste si: Antonescu ii raspunde lui Basescu: Pun declaratiile pe seama unei imbatraniri accelerate Eu da, sunt generos, si dau basisuri mari. Daca depinde de mine sa mai vrea doua luni ii spun, cum se spune, Pastreaza restul, mai ia doua luni. Dar nu e vorba de mine aiciNu m-ar . continuă pe România Liberă

Antonescu: Pun declaratiile lui Basescu pe seama unei imbatraniri accelerate.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca afirmatiile lui Traian Basescu sunt incercari de a minti cetatenii. Seful statului a spus, anterior, ca presedintele Senatului este nefrecventabil. Citeste si: Antonescu ii raspunde lui Basescu: Pastreaza restul, mai ia doua luni Nefrecventabil inseamna un om pe care omologii lui internationali evita sa il intalneasca, a spus Antonescu. In acest context, Crin Antonescu a amintit ca a avut intalniri oficiale cu .

Antonescu ii raspunde lui Basescu: Pun declaratiile pe seama unei imbatraniri accelerate.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca afirmatii lui Traian Basescu, in care sustinea ca presedintele Senatului este nefrecventabil, sunt incercari de a minti cetatenii. Nefrecventabil inseamna un om pe care omologii lui internationali evita sa il intalneasca, a spus Antonescu. In acest context, Crin Antonescu a amintit ca a avut intalniri oficiale cu omologul sau spaniol, cu speakerul Camerei Lorzilor, cu presedintele Senatului din Elvetia si ca .

Geoana: Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele.

Senatorul PSD Mircea Geoana, fost candidat la Presedintie, sustine ca Traian Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele din 2009, social-democratul afirmand ca presedintele asa a castigat al doilea mandat la Cotroceni. Domnul Traian Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat alegerile prezidentiale din 2009. Cum persoane decedate au votat, cum la Paris a fost un vot la 13 secunde, cum s-au tiparit buletine de vot in plus, cum s-au modificat procesele verbale. Domnul Basescu .

Antonescu raspunde atacurilor lui Basescu: Pun declaratiile pe seama unei imbatraniri accelerate

Crin Antonescu a raspuns atacurilor fara precedent lansate de Traian Basescu la adresa sa. Presedintele Romaniei a declarat ca Antonescu este nefrecventabil. Nefrecventabil inseamna un om pe care.

Crin Antonescu: Iesirea lui Basescu, cauzata de imbatranire accelerata, cu fenomene de degenerescenta

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat marti seara, la Antena 3, ca iesirea publica a sefului statului poate fi pusa pe seama unei imbatraniri accelerate, cu fenomene de degenerescenta, mentionand ca acesta transmite comunitatii internationale ca nu ar fi discutat cu reprezentanti legitimi de la Bucuresti, transmite Mediafax.

Geoana: Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele, asa a luat al doilea mandat

Senatorul PSD Mircea Geoana, fost candidat la Presedintie, sustine, comentand declaratiile lui Traian Basescu, ca seful statului stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele din 2009.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )