Libnet.ro
UNICEF

13:00

Antonescu: Respingem actualul proiect Rosia Montana (VIDEO). ...

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Respingem actualul proiect Rosia Montana (VIDEO). ...

UPDATE Comisia parlamentara speciala a respins, luni, cu 17 voturi pentru si doua abtineri, proiectul Guvernului pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana. UPDATE: Senatorii si deputatii din comisia speciala pentru Rosia Montana au finalizat raportul privind proiectul de lege primit de la Guvern. Citeste si: Raportul Comisiei Rosia Montana. Parlamentarii lauda proiectul dar propun un cadru legislativ general --- Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat luni, dupa sedinta . continuă pe România Liberă

Antonescu: Respingem actualul proiect Rosia Montana (VIDEO).

UPDATE: Senatorii si deputatii din comisia speciala pentru Rosia Montana au finalizat raportul privind proiectul de lege primit de la Guvern. Citeste si: Raportul Comisiei Rosia Montana. Parlamentarii lauda proiectul dar propun un cadru legislativ general --- Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat luni, dupa sedinta consiliului uniunii, ca actualul proiect de lege privind explotarea de la Rosia Montana va fi respins. Exista un raport de respingere pentru un raport guvernamental.

Antonescu: Respingem actualul proiect Rosia Montana.

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat luni, dupa sedinta consiliului uniunii, ca actualul proiect de lege privind explotarea de la Rosia Montana va fi respins. Exista un raport de respingere pentru un raport guvernamental. Este intentia comuna, nu de a bloca exploatarea ci de a construi o legislatie care sa dea o buna dezvoltare zonei, a declarat liderul liberal. Citeste si: Rosia Montana invrajbeste USL Informatia a fost confirmata si de premierul Victor Ponta, care a peldat .

Antonescu: Respiungem actualul proiect Rosia Montana.

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat luni, dupa sedinta consiliului uniunii, ca actualul proiect de lege privind explotarea de la Rosia Montana va fi respins. Exista un raport de respingere pentru un raport guvernamental. Este intentia comuna, nu de a bloca exploatarea ci de a construi o legislatie care sa dea o buna dezvoltare zonei, a declarat liderul liberal. Citeste si: Rosia Montana invrajbeste USL Comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana se va reuni, luni seara, .

Antonescu, dupa intalnirea cu Ponta pe tema Rosia Montana: Luni in aceasta comisie trebuie sa se dea un vot final

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca subiectul Rosia Montana a fost discutat cu premierul Victor Ponta, dar nu pe fond, precizand ca activitatea comisiei parlamentare va trebui sa inceteze luni dupa votul final. Liderul liberal a reiterat ca PNL ramane ferm pe pozitie si va vota impotriva acestui proiect de lege.

Comisia parlamentara a respins proiectul Rosia Montana

Comisia parlamentara speciala a respins, luni, cu 17 voturi pentru si doua abtineri, proiectul Guvernului pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Comisia parlamentara speciala a respins proiectul Rosia Montana

Comisia parlamentara speciala a respins, luni, cu 17 voturi pentru si doua abtineri, proiectul Guvernului pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Crin Antonescu: PNL respinge actualul proiect minier de la Rosia Montana

Presedintele Senatului Crin Antonescu a declarat, luni, ca PNLrespinge actualul proiect privind exploatarea miniera de la Rosia Montana, optand pentru o noua lege prin care sa fie reglementate toate.

Crin Antonescu: Se va da raport de respingere la proiectul de lege Rosia Montana

Presedintele Senatului Crin Antonescu a declarat, luni, ca PNLrespinge actualul proiect privind exploatarea miniera de la Rosia Montana, optand pentru o noua lege prin care sa fie reglementate toate.

Comisia pentru Rosia Montana da, astazi, votul final asupra proiectului

Update 12:45 Antonescu: Raportul pentru Rosia Montana va fi respins Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, potrivit surselor de presa, la sediul USL, ca dupa sedinta se va da raport de respingere la proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Gabi Firea (PSD): Cel mai mult m-a deranjat ca ni se spunea ca trebuie sa respingem din principiu proiectul Rosia Montana

Senatorul PSD Gabriela Vranceanu Firea a declarat, luni, dupa ce Comisia parlamentara speciala a respins proiectul Guvernului pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana, ca cel mai mult a deranjat-o faptul.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )