Libnet.ro
UNICEF

15:00

Crin Antonescu: PNL respinge actualul proiect minier de la Rosia Montana

B1 B1,
Crin Antonescu: PNL respinge actualul proiect minier de la Rosia Montana

Presedintele Senatului Crin Antonescu a declarat, luni, ca PNLrespinge actualul proiect privind exploatarea miniera de la Rosia Montana, optand pentru o noua lege prin care sa fie reglementate toate. continuă pe B1

Crin Antonescu, dupa sedinta USL: Proiectul de lege Rosia Montana va fi respins

Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, luni, dupa sedinta USL, ca se va da raport de respingere la proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana. Pentru comisia.

Antonescu: Respiungem actualul proiect Rosia Montana.

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat luni, dupa sedinta consiliului uniunii, ca actualul proiect de lege privind explotarea de la Rosia Montana va fi respins. Exista un raport de respingere pentru un raport guvernamental. Este intentia comuna, nu de a bloca exploatarea ci de a construi o legislatie care sa dea o buna dezvoltare zonei, a declarat liderul liberal. Citeste si: Rosia Montana invrajbeste USL Comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana se va reuni, luni seara, .

Antonescu: Respingem actualul proiect Rosia Montana (VIDEO).

UPDATE: Senatorii si deputatii din comisia speciala pentru Rosia Montana au finalizat raportul privind proiectul de lege primit de la Guvern. Citeste si: Raportul Comisiei Rosia Montana. Parlamentarii lauda proiectul dar propun un cadru legislativ general --- Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat luni, dupa sedinta consiliului uniunii, ca actualul proiect de lege privind explotarea de la Rosia Montana va fi respins. Exista un raport de respingere pentru un raport guvernamental.

Antonescu: Respingem actualul proiect Rosia Montana.

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat luni, dupa sedinta consiliului uniunii, ca actualul proiect de lege privind explotarea de la Rosia Montana va fi respins. Exista un raport de respingere pentru un raport guvernamental. Este intentia comuna, nu de a bloca exploatarea ci de a construi o legislatie care sa dea o buna dezvoltare zonei, a declarat liderul liberal. Citeste si: Rosia Montana invrajbeste USL Informatia a fost confirmata si de premierul Victor Ponta, care a peldat .

Antonescu: Respingem actualul proiect Rosia Montana (VIDEO). ...

UPDATE Comisia parlamentara speciala a respins, luni, cu 17 voturi pentru si doua abtineri, proiectul Guvernului pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana. UPDATE: Senatorii si deputatii din comisia speciala pentru Rosia Montana au finalizat raportul privind proiectul de lege primit de la Guvern. Citeste si: Raportul Comisiei Rosia Montana. Parlamentarii lauda proiectul dar propun un cadru legislativ general --- Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat luni, dupa sedinta .

Crin Antonescu: Se va da raport de respingere la proiectul de lege Rosia Montana

Presedintele Senatului Crin Antonescu a declarat, luni, ca PNLrespinge actualul proiect privind exploatarea miniera de la Rosia Montana, optand pentru o noua lege prin care sa fie reglementate toate.

LIVE TEXT Crin Antonescu, despre raportul Comisiei Rosia Montana: Acord de respingere a proiectului actual; se deschid posibilitatile catre o legislatie sanatoasa/ Ponta: Pozitia comuna a USL este de a respinge proiectul de lege

Liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta sustine declaratii de presa la finalul unei reuniuni USL. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii .

Crin Antonescu, despre raportul Comisiei Rosia Montana: Acord de respingere a proiectului actual si recomandari pentru o legislatie care sa sustina exploatarea resurselor in conditii favorabile Romaniei

PSD si PNL au convenit sa ca legea privind exploatarea miniera de la Rosia Montana sa primeasca raport de respingere in comisia parlamentara, urmand insa ca raportul sa contina o serie de recomandari pentru crearea unui nou cadrul legislativ, care sa nu blocheze dezvoltarea economica si sa sustina exploatarea resurselor in conditii favorabile pentru Romania, au anuntat luni liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta, intr-o conferinta comuna de presa. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii .

Crin Antonescu: E posibil ca PSD sa il ia pe SRS. Nu ma supar.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca Sorin Rosca Stanescu are libertatea de a inscrie in orice partid dupa excluderea din Partidul National Liberal. SRS are libertatea de a face orice optiune politica doreste. Nu e treaba noastra. E posibil sa il ia PSD-ul. Nu ma supar. Am facut eu scandal pentru un senator vreodata?, a declarat Crin Antonescu. Citeste si: Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL Liderul PNL a recunoscut ca in cadrul sedintei PNL au existat pareri impartite .

Mircea Geoana, mesaj indirect pentru Crin Antonescu, despre prezidentiale: Sa nu se trezeasca unii ca alearga singuri si ies pe locul doi. / Replica liderului PNL: Reformulat, Geoana a spus ca PSD nu-si permite sa se tina de cuvant

Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Consiliul National al PSD, ca nu exista Romanie debila decat in mintea unora, si i-a transmis, indirect, lui Crin Antonescu, ca s-ar putea trezi ca alearga singur si iese pe locul doi, el facand aluzie la alegerile prezidentiale de anul viitor. Mircea Geoana mai spune ca social-democratii au fost corecti in relatia cu liberalii. La randul sau, presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, sambata, afirmatiile senatorului PSD Mircea Geoana, apreciind ca, intr-o reformulare, acesta ar spune ca PSD nu-si permite sa se tina de cuvant, fiind vorba despre sustinerea liderului PNL la alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )