Libnet.ro
UNICEF

12:00

Antrenor de handbal din Bucuresti, arestat preventiv dupa ce ar fi abuzat mai multe fete pe care le antrena

Adevărul Adevărul,
Antrenor de handbal din Bucuresti, arestat preventiv dupa ce ar fi abuzat mai multe fete pe care le antrena

Ion Tibru, antrenor de handbal din Bucuresti, a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca ar fi abuzat sexual mai multe fete pe care le pregatea la un club privat din Capitala. continuă pe Adevărul

Un antrenor de handbal din Bucuresti, arestat preventiv pentru ca ar fi abuzat sexual fete pe care le pregatea la un club privat

Ion Tibru, antrenor de handbal din Bucuresti, a fost arestat preventiv pentru ca ar fi abuzat sexual cel putin 7 fete pe care le pregatea la un club de handbal privat din Capitala. Profesorul este acuzat de 15.

Antrenorul unei echipe de handbal din Bucuresti, arestat pentru ca viola minore de 10 ani

Antrenorul unei echipe de handbal din Bucuresti a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a violat sapte sportive cu varste intre 10 si 14 ani, scrie ziare. com. Ion Tibru, in varsta de 65 de ani, ar fi comis 15.

Medic de la expertiza capacitatii de munca din Slobozia, arestat pentru luare de mita

Medicul Adrian Marius Stefan, expert in cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia, a fost arestat preventiv pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit bani de la 84 de persoane pentru eliberarea unor certificate medicale.

Patru turisti din Bucuresti, blocati intr-o zona cu zapada din Bucegi

Patru tineri din Bucuresti au ramas blocati, sambata dupa-amiaza, pe un traseu din masivul Bucegi, intr-o zona in care inca mai exista zapada, acestia cerand ajutorul salvatorilor montani, transmite Agerpres.

Nesimtirea unui sofer din Bucuresti a blocat circulatia mijloacelor de transport in comun: Barbatul si-a parcat masina chiar pe linia de tramvai (FOTO)

Nesimtirea unui sofer bucurestean a blocat mijloacele de transport in comun timp de jumatate de ora dupa ce si-a parcat masina chiar pe linia de tramvai, scrie Evenimentul Zilei. incidentul a avut loc.

NOTE EVALUARE NATIONALA 2015. Rezultatele elevilor din Bucuresti la examenul de Capacitate

Peste 89% dintre elevii bucuresteni au obtinut note peste 5 la Evaluarea Nationala.

VIDEO Cum arata Centrul de inovare in securitate cibernetica din Bucuresti - faza pilot si cum vrea Romania sa ajunga lider regional in securitate cibernetica

Un centru de inovare in securitate cibernetica in faza pilot a fost lansat luna trecuta in Bucuresti, parte a unui acord intre Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) si Agentia pentru Comert si Dezvoltare din SUA USTDA) si firma americana Fidelis Cybersecurity. Cinci din cei 26 de angajati ai CERT-RO lucreaza acum in acest centru pilot, echipat cu software si tehnologii militare americane, care se va dezvolta in continuare. Autoritatile si-au propus sa ofere instruire gratuita tarilor vecine in acest centru precum si ajutor in gasirea unor mecanisme de finantare pentru a-si dezvolta capacitatea de aparare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )