Libnet.ro
UNICEF

14:00

Nesimtirea unui sofer din Bucuresti a blocat circulatia mijloacelor de transport in comun: Barbatul si-a parcat masina chiar pe linia de tramvai (FOTO)

B1 B1,
Nesimtirea unui sofer din Bucuresti a blocat circulatia mijloacelor de transport in comun: Barbatul si-a parcat masina chiar pe linia de tramvai (FOTO)

Nesimtirea unui sofer bucurestean a blocat mijloacele de transport in comun timp de jumatate de ora dupa ce si-a parcat masina chiar pe linia de tramvai, scrie Evenimentul Zilei. incidentul a avut loc. continuă pe B1

Un copil de trei ani si mama acestuia, raniti intr-un accident din cauza unui sofer vitezoman

O femeie de 31 de ani din Braila si copilul ei in varsta de trei ani au fost raniti intr-un accident rutier, produs de un sofer din Constanta, care nu a adaptat viteza de mers intr-o curba la dreapta si a intrat in plin in masina in care se aflau cei doi.

Accident in lant pe Soseaua Alexandriei din Bucuresti

Doua persoane, sot si sotie, au fost ranite marti dimineata, in urma unui accident in lant care a avut loc pe Soseaua Alexandriei din Bucuresti. Cele doua victime au fost transportate cu ambulanta la Spitalul Universitar de Urgenta, potrivit unor oficiali din Brigada Rutiera a Capitalei.

Accesul la aeroporturile si garile din Paris, BLOCAT de taximetristi. Care este motivul

Taximetristii francezi au blocat, joi, accesul catre aeroporturile si garile din Paris, protestand fata de pierderea clientilor in favoarea popularului serviciu Uber.

VIDEO Cum arata Centrul de inovare in securitate cibernetica din Bucuresti - faza pilot si cum vrea Romania sa ajunga lider regional in securitate cibernetica

Un centru de inovare in securitate cibernetica in faza pilot a fost lansat luna trecuta in Bucuresti, parte a unui acord intre Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) si Agentia pentru Comert si Dezvoltare din SUA USTDA) si firma americana Fidelis Cybersecurity. Cinci din cei 26 de angajati ai CERT-RO lucreaza acum in acest centru pilot, echipat cu software si tehnologii militare americane, care se va dezvolta in continuare. Autoritatile si-au propus sa ofere instruire gratuita tarilor vecine in acest centru precum si ajutor in gasirea unor mecanisme de finantare pentru a-si dezvolta capacitatea de aparare.

NOTE EVALUARE NATIONALA 2015. Rezultatele elevilor din Bucuresti la examenul de Capacitate

Peste 89% dintre elevii bucuresteni au obtinut note peste 5 la Evaluarea Nationala.

Concertul lui Julio Iglesias de pe 2 iulie din Bucuresti va fi reprogramat. Artistul a suferit o interventie chirurgicala la spate

Julio Iglesias a fost supus unei inteventii chirurgicale la spate pe 19 iunie, iar in prezent se afla in SUA pentru perioada de recuperare. Astfel, concertul programat la Bucuresti pentru data de 2 iulie va fi.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )