Libnet.ro
UNICEF

18:00

Antrenorul Marius Sumudica a fost demis de la Concordia Chiajna

România Liberă România Liberă,
Antrenorul Marius Sumudica a fost demis de la Concordia Chiajna

Antrenorul Marius Sumudica a fost demis de la Concordia Chiajna, duminica seara, dupa meciul cu FC Brasov, scor 1-1, din etapa a XIX-a a Ligii I, informeaza prosport. ro, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Marius Sumudica a fost demis de la Concordia Chiajna. Acesta era unul dintre cei trei antrenori care rezistasera pe banca de la inceputul sezonului in Liga I

Marius Sumudica a fost demis din functia de antrenor al echipei de fotbal Concordia Chiajna, duminica, dupa rezultatul de egalitate de pe teren propriu cu FC Brasov 1-1), in etapa a 24-a a Ligii I, a confirmat pentru Agerpres ofiterul de presa al clubului, Florin Petrescu.

Marius Sumudica a fost demis de la Concordia Chiajna

Marius Sumudica a fost demis din functia de antrenor al echipei de fotbal Concordia Chiajna, dupa rezultatul de egalitate de pe teren propriu cu FC Brasov 1-1), in etapa a 24-a a Ligii I.

Marius Sumudica a fost demis de la Concordia Chiajna si face scandal mare. Doi stelisti se vor ocupa de echipa

Marius Sumudica a fost demis din functia de antrenor al echipei de fotbal Concordia Chiajna, dupa rezultatul de egalitate de pe teren propriu cu FC Brasov 1-1), in etapa a 24-a a Ligii I.

Antrenorul Marius Sumudica, demis de la Concordia Chiajna

Marius Sumudica a fost demis, duminica, din functia de antrenor al echipei de fotbal Concordia Chiajna, a confirmat pentru Agerpres ofiterul de presa al clubului, Florin Petrescu. Masura vine dupa rezultatul de.

Marius Sumudica, dat afara de la Chiajna

Marius Sumudica a fost pus pe liber de conducerea clubului Concordia Chiajna dupa egalul inregistrat, duminica, scor 1-1, pe teren propriu, cu FC Brasov.

Chiajna - FC Brasov 1-1. Oaspetii au egalat in ultimul minut. Marius Sumudica, trimis iar in tribuna

Concordia Chiajna si FC Brasov au terminat la egalitate in primul meci al zilei de duminica, contand pentru etapa a 24-a a Ligii I.

Liga I: Concordia Chiajna a remizat cu FC Brasov, scor 1-1

Concordia Chiajna a remizat, duminica, pe teren propriu, scor 1-1 1-0), cu echipa FC Brasov, intr-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I, informeaza Mediafax. Golurile au fost marcate de Bucurica in minutul 26.

A cazut primul cap dupa scandalurile de la juniori: Bogdan Vintila a fost demis de la nationala lui Ianis Hagi

Selectionerul Bogdan Vintila a fost demis din functie de Comisia Tehnica a FRF ca urmare a ratarii calificarii echipei nationale Under 17 a Romaniei la Campionatul European, care va avea loc in Bulgaria, in perioada 6-22 mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )