Libnet.ro
UNICEF

13:00

Anunt de ultima ora din partea Oltchimului. Ce se va intampla in cursul zilei de miercuri

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora din partea Oltchimului. Ce se va intampla in cursul zilei de miercuri

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au decis ca incepand de miercuri sa reia protestele, spunand ca nu mai au sperante in conditiile in care activitatea combinatului este oprita, iar ei nu si-au primit. continuă pe Antena3

Helen Mirren va primi premiul pentru intreaga cariera din partea Academiei Europene de Film

Actrita britanica Helen Mirren urmeaza sa primeasca premiul pentru intreaga cariera din partea Academiei Europene de Film, la decernarea premiilor planificata pentru 1 decembrie, in Malta. Actrita.

Botosani: Verginel Gireada, un fost primar condamnat la inchisoare cu suspendare, candidat din partea PNL la Parlament

Un fost primar din judetul Botosani, care a fost condamnat, in luna aprilie a acestui an, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, abuz in serviciu contra intereselor publice si fals intelectual, va candida din partea Partidului National Liberal PNL) la alegerile parlamentare din 9 decembrie, relateaza Agerpres.

APIA a primit vizita unei delegatii din partea MVH din Ungaria

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a primit, in perioada 19-21 septembrie 2012, vizita unei delegatii din partea Agentiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala MVH) din Ungaria, in cadrul Protocolului de cooperare dintre cele doua institutii, conform unui comunicat transmis redactiei.

Dragnea: Am aflat de la televizor de candidatura Gabrielei Firea din partea PSD.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca se abtine de la face comentarii referitoare la candidatura la alegerile parlamentare a Gabrielei Firea pe locurile PSD, intrucat a aflat de la televizor despre acest lucru si doreste sa se informeze mai bine, potrivit Mediafax. Nu spun nimic, nu vreau sa comentez pentru ca am aflat si eu de la televizor. O sa ma informez mai bine astazi, sper, a spus Dragnea, intrebat ce crede despre candidatura Gabrielei Firea din partea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )