Libnet.ro
UNICEF

09:00

Anuntul facut de Primaria Bucuresti. Una din cele mai frumoase artere din Capitala se va REFACE

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Primaria Bucuresti. Una din cele mai frumoase artere din Capitala se va REFACE

Primaria Capitalei reface Calea Victoriei. Artera va intra peste doua saptamani intr-un proces de reabilitare prin care vor fi largite trotuarele pentru pietoni intre Piata Victoriei si Calea Grivitei. continuă pe Antena3

The Mask, una dintre cele mai avansate operatiuni de spionaj informatic descoperite, vizeaza institutii si companii din 31 de tari, anunta Kaspersky

Kaspersky Lab a anuntat ca a descoperit The Mask, una dintre cele mai avansate operatiuni de spionaj cibernetic la nivel global. Atacatorii vorbitori de limba spaniola vizeaza institutii guvernamentale, companii din domeniul energiei, petrolului si gazelor si alte victime foarte importante, prin intermediul unui set de instrumente malware mixte si neobisnuit de sofisticate. Victimele sunt din 31 de tari din intreaga lume - din Orientul Mijlociu si Europa pana in Africa sau America de Nord si Sud.

The Mask - una dintre cele mai mari operatiuni de spionaj informatic din istorie

Kaspersky Lab a descoperit The Mask una dintre cele mai avansate operatiuni de spionaj cibernetic la nivel global descoperite pana in prezent, datorita complexitatii setului de instrumente utilizate de catre atacatori.

Imagini incredibile cu vulcanul care arunca lava ALBASTRA. E unul din cele mai spectaculoase fenomene naturale

Situat pe insula Java, vulcanul Kawah Ijen, este cunoscut pentru lacul lui foarte acid. Dar aceste munte de foc mai mare un particulare: flacari albastre apar noaptea pe flancuri. Eruptia vulcanica este, probabil, cel.

Una dintre cele mai mari economii din spatiul postsovietic si-a devalorizat moneda nationala cu circa 20%

Banca centrala a Kazahstanului a devalorizat tenge-ul cu 19%, cea mai agresiva decizie incepand de la criza financiara mondiala din anul 2008, pe fondul deprecierii rublei rusesti si retragerilor de capital din pietele emergente, declansate de reducerea programului de relaxare cantitativa al Rezervei Federale.

VIDEO Ninsorile din Japonia, cele mai puternice din ultimii 50 de ani, au provocat moartea a 11 persoane

Una dintre cele mai puternice ninsori din ultima jumatate de secol a cauzat in Japonia moartea a 11 persoane. Alte 1000 au fost ranite in urma furtunilor de zapada din arhipelag, acolo unde stratul de omat a depasit 80 de centimetri in regiunea de nord-est a tarii, informeaza CNN.

Acestea sunt cele mai tari aeroporturi din lume. Sunt adevarate ORASE. Otopeniul pare o statie de autobuz pe langa ele

Zeci de milioane de oameni trec anual prin aceste aeroporturi. Bagaje, zboruri, zgomot si miliarde de pasi facuti catre destinatii din intreaga lume. in lista de mai jos va vom prezenta cateva din cele mai tari.

Cele mai scumpe apartamente de lux: un penthouse din Bucuresti, 2 milioane euro

Cele mai scumpe apartamente disponibile spre vanzare in marile orase ale tarii sunt, de regula, unitati locative nou-construite penthouse-uri. Cel mai adesea apartamentele de lux sunt situate in cartiere exclusiviste, cum ar fi zona de nord a.

Cele mai rapide carduri SD sunt create de SanDisk

In lupta dupa comparative absolute in materialele de marketing, SanDisk a creat cele mai rapide carduri de memorie din clasele SDHC si SDXC. Experienta ne-a demonstrat ca oamenii iti doresc cel mai rapid, cel mai mic, cel mai subtire, cel mai luminos, cel mai dotat gadget, indiferent din ce categorie face parte. Pentru ca acelasi principiu este valabil si in cazul cardurilor de memorie, cei de la SanDisk se mandresc cu titlul de creator al celor mai rapide carduri SD [].

TOP 7 Cele mai violente accidentari de la Sochi. Un roman intra in top (slide foto)

Jocurile Olimpice de la Sochi au adus si momente dramatice din cauza accidentarilor. Iata mai jos cele mai importante sapte cazaturi de la Olimpiada de Iarna 2014.

Republica Moldova a inregistrat o crestere economica de 8 procente, printre cele mai mari din regiune

Republica Moldova a inregistrat o crestere economica de 8% anul trecut, printre cele mai mari din regiune, a anuntat, marti, ministrul Economiei de la Chisinau, Valeriu Lazar, citat de Agerpres. Productia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )