Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce a aparut pe strazile si trotuarele din Bruxelles, dupa atentatele de la aeroport si metrou

Antena3 Antena3,
Ce a aparut pe strazile si trotuarele din Bruxelles, dupa atentatele de la aeroport si metrou

Bilantul mortilor in atentatele de la Bruxelles a ajuns la 34. Peste 230 de oameni au fost raniti in cele trei explozii care au avut loc in capitala Belgiei. Doi teroristi sinucigasi s-au. continuă pe Antena3

Postare socanta a unui judecator din Romania, dupa atentatele de la Bruxelles

Atentate Bruxelles. Judecatorul Cristi Danilet e pe picior de razboi, dupa atentatele teroriste din capitala Belgiei. Ceea ce se intampla azi la Bruxelles inseamna razboi. Sper ca ne-a pierit tuturor.

GALERIE FOTO VIDEO Imagini dramatice din Bruxelles dupa ce aeroportul si metroul au fost zguduite de mai multe explozii

Aeroportul Zaventem si metroul din Bruxelles au fost zguduite marti dimineata de mai multe explozii, iar primele informatii indica zeci de morti si raniti. Pe Twitetr si pe retelele sociale au inceput sa circule imagini si clipuri video cu momentele dramatice din timpul si dupa producerea evenimentelor.

UPDATE. El e cel mai cautat om din Europa, dupa atentatele din Bruxelles - FOTO

Dupa ce a devenit publica informatia ca cei doi frati El Bakraoui, Khalid si Brahim, sunt doi dintre presupusii autori ai atentatului comis, marti, la aeroportul international Bruxelles-Zaventem, atentia se.

Alarma falsa la o gara din Amsterdam, dupa atentatele din Bruxelles

Gara Hoofddorp din apropiere de Amsterdam a fost evacuata, marti, de politia olandeza, dar alerta s-a dovedit falsa.

FOTO. Hamalul erou de la aeroportul din Bruxelles. Ce a facut pentru a-si castiga acest apelativ

Un hamal s-a transformat in erou in timpul atacurilor de la aeroportul din Bruxelles, dupa ce martorii au povestit cum a salvat sapte persoane ranite, scrie The Independent.

Cum se va schimba accesul pasagerilor in aeroporturile europene dupa atentatele din Bruxelles: securitate versus confort

Atentatul de marti din aeroportul international din Bruxelles, soldat cu 14 morti si peste o suta de raniti, a adus in discutie la nivel global problemele de securitate din aeroporturi. Desi miliarde de dolari au fost cheltuiti dupa atentatele din New York din 2001 pentru securizarea zborurilor si a zonei de dupa check-in din aeroporturi, acum e pusa in chestiune situatia din terminalele aeroporturilor, unde milioane de pasageri intra cu bagaje fara a fi supusi vreunui control, transformandu-se astfel in tinte perfecte pentru teroristi. Practic, in acest moment doar jumatate dintr-un aeroport e sigura dupa check-in), iar cealalta jumatate e complet expusa.

Atentatele din Bruxelles: explozibilul folosit era extrem de puternic si diferit de cel folosit la atacurile din Paris. Suspectii au ajuns la aeroport cu trei masini - taxi, Renault Clio si Audi S4

Explozibilul folosit marti de teroristii care au aruncat in aer aeroportul din Bruxelles a fost cu mult mai puternic decat cel in atacurile teroriste din noiembrie anul trecut de la Paris, scrie ziarul belgian La Derniere Heure. Cel mai probabil, teroristii din Bruxelles au folosit un explozibil numit pentrita Tetranitrat de pentaerytritol sau PETN), iar proba fortei sale e data de distrugerile masive din aeroportul Zavantem. Bombele artizanale au fost ascunse in bagajele purtate de teroristi, iar declansatorul ar fi fost ascuns in manusile purtate de acestia, potrivit AFP. Carti care va pot ajuta sa intelegeti ce mutatii s-au produs in lume.

Audi a oprit productia la fabrica din Bruxelles: ce decizie a luat gigantul auto german, dupa atacurile teroriste

Audi, divizie a grupului Volkswagen, a oprit marti productia la fabrica detinuta la Bruxelles si a spus angajatilor sa stea acasa, dupa atentatele care au avut loc la aeroport si metrou, relateaza Automotive News, citat de agentia News. ro .

Belgia: Politia a emis un mandat de cautare vizand un suspect in atentatele de pe aeroportul din Bruxelles

Politia a emis un mandat de cautare ce vizeaza un barbat suspectat de implicare in atacurile cu bomba comise marti pe aeroportul din Bruxelles, in urma carora cel putin 10 persoane si-au pierdut viata, anunta Reuters. Facand apel la martori pentru oferirea de informatii, politia a difuzat fotografia unui barbat, imbracat in camasa si geaca albe si purtand o palarie de culoare inchisa, ce impinge un carucior cu bagaje prin aeroport.

Raspunsul genial primit de un barbat la o postare pe Twitter, dupa atentatele de la Bruxelles

Un barbat din Marea Britanie a provocat furie pe Twitter cu un mesaj postat la scurt timp dupa atentatele de la Bruxelles. Matthew Doyle a scris pe Facebook ca i-a cerut socoteala unei femei musulmane pe care a i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )