Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. El e cel mai cautat om din Europa, dupa atentatele din Bruxelles - FOTO

Antena3 Antena3,
UPDATE. El e cel mai cautat om din Europa, dupa atentatele din Bruxelles - FOTO

Dupa ce a devenit publica informatia ca cei doi frati El Bakraoui, Khalid si Brahim, sunt doi dintre presupusii autori ai atentatului comis, marti, la aeroportul international Bruxelles-Zaventem, atentia se. continuă pe Antena3

VIDEO Imagini cu operatiunea de capturare a lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa

Postul francez de televiziune iTELE a dat publicitatii imagini care surprind capturarea lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa si suspectul numarul 1 in atentatele teroriste de la Paris, vinerea trecuta, in urma unui raid al politiei belgiene in cartierul bruxellez Molenbeek.

Postare socanta a unui judecator din Romania, dupa atentatele de la Bruxelles

Atentate Bruxelles. Judecatorul Cristi Danilet e pe picior de razboi, dupa atentatele teroriste din capitala Belgiei. Ceea ce se intampla azi la Bruxelles inseamna razboi. Sper ca ne-a pierit tuturor.

Ce a aparut pe strazile si trotuarele din Bruxelles, dupa atentatele de la aeroport si metrou

Bilantul mortilor in atentatele de la Bruxelles a ajuns la 34. Peste 230 de oameni au fost raniti in cele trei explozii care au avut loc in capitala Belgiei. Doi teroristi sinucigasi s-au.

Alarma falsa la o gara din Amsterdam, dupa atentatele din Bruxelles

Gara Hoofddorp din apropiere de Amsterdam a fost evacuata, marti, de politia olandeza, dar alerta s-a dovedit falsa.

Autorii atentatelor de la Bruxelles. Cine este cel mai cautat terorist din Belgia

Autorii atentatelor de la Bruxelles. Najim Laachraoui, presupusul terorist care a scapat dupa exploziile de pe aeroportul din Bruxelles, figura de cateva luni pe lista cu cei mai cautati islamisti din Europa, pentru legaturile sale cu atentatele de la Paris, scrie presa belgiana.

UPDATE. Rasturnare de situatie in cazul celui de-al treilea terorist arestat in Belgia. NU pe el il cautau

Dupa ce a devenit publica informatia ca cei doi frati El Bakraoui, Khalid si Brahim, sunt doi dintre presupusii autori ai atentatului comis, marti, la aeroportul international Bruxelles-Zaventem, atentia se.

Ancheta privind atentatele de la Paris: Suntem inca departe de completarea puzzle-ului

Procurorul federal belgian Frederic Van Leeuw a afirmat luni ca anchetatorii sunt departe de a completa puzzle-ul in ceea ce priveste atentatele din noiembrie anul trecut de la Paris, la trei zile dupa arestarea suspectului-cheie Salah Abdeslam, singurul autor al atacurilor ramas in viata si cel mai cautat terorist din Europa, scrie AFP.

Cine este Najim Laachraoui, cel de-al treilea suspect in atentatele de la Bruxelles

Cel de-al treilea suspect in atentatele de la Bruxelles este Najim Laachraoui, in varsta de 25 ani, care figura pe lista cu cei mai cautati islamisti din Europa, conform ziarului La Derniere Heure.

Cum se va schimba accesul pasagerilor in aeroporturile europene dupa atentatele din Bruxelles: securitate versus confort

Atentatul de marti din aeroportul international din Bruxelles, soldat cu 14 morti si peste o suta de raniti, a adus in discutie la nivel global problemele de securitate din aeroporturi. Desi miliarde de dolari au fost cheltuiti dupa atentatele din New York din 2001 pentru securizarea zborurilor si a zonei de dupa check-in din aeroporturi, acum e pusa in chestiune situatia din terminalele aeroporturilor, unde milioane de pasageri intra cu bagaje fara a fi supusi vreunui control, transformandu-se astfel in tinte perfecte pentru teroristi. Practic, in acest moment doar jumatate dintr-un aeroport e sigura dupa check-in), iar cealalta jumatate e complet expusa.

Raspunsul genial primit de un barbat la o postare pe Twitter, dupa atentatele de la Bruxelles

Un barbat din Marea Britanie a provocat furie pe Twitter cu un mesaj postat la scurt timp dupa atentatele de la Bruxelles. Matthew Doyle a scris pe Facebook ca i-a cerut socoteala unei femei musulmane pe care a i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )