Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape 140 de patroni din judetul Olt, amendati pentru munca la negru in 2013

Adevărul Adevărul,
Aproape 140 de patroni din judetul Olt, amendati pentru munca la negru in 2013

Numerosi asa-zisi oameni de afaceri din judetul Olt continua sa fenteze legislatia in scopul unei imbogatiri cat mai rapide. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Teritorial de Munca Olt, anul trecut au fost depistati si amendati pentru ca au angajat oameni fara a le intocmi forme legale nu mai putin de 138 de patroni. Acestia s-au ales atat cu amenzi pentru tupeul lor, dar si cu dosare penale. continuă pe Adevărul

Elevii din judetul Olt revin la scoala de joi

Minivacanta elevilor din judetul Olt ia sfarsit astazi deoarece, de joi, acestia vor reveni la ore. Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Olt a decis ca se pot relua cursurile in toate unitatile de invatamant preuniversitar din judet.

Sase tronsoane de drum national din judetul Calarasi, redeschise.

Sase tronsoane de drum national din judetul Calarasi, intre care cel de la Oltenita spre Bucuresti, au fost deschise circulatiei, joi dupa-amiaza, conform Mediafax. Autostrada Soarelui A2) ramane inchisa, iar unele tronsoane de drum national au fost redeschise, insa cu restrictii de circulatie, conform Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Calarasi. Citeste si: Prahova: 16. 000 de oameni din sapte localitati sunt izolati Astfel, este permisa circulatia autovehiculelor cu masa de .

19 localitati din judetul Braila, izolate in continuare.

19 localitati din judetul Braila sunt in continuare izolate, conform purtatorului de cuvant al ISU Braila, relateaza Agerpres. In prezent, DN 23 este blocat partial, iar pe DN 2B, DN 21, DN 22 si DN 22B se circula in conditii de iarna. Citeste si: VIDEO. Seful CJ Braila catre o jurnalista: Ii dau doua picioare in gura Sunt in continuare fara alimentare cu apa satele Rosiori, Florica si Coltea apartinand de comuna Rosiori. Sunt izolate satul Constantin Gabrielescu din Bordei Verde, satele .

Romania dupa Codul rosu.Aproape toate drumurile din judetul Constanta au fost inchise, sute de localitati din tara sunt izolate si zeci de drumuri blocate

Zeci de drumuri din tara sunt inchise si sute de trenuri au fost anulate, joi, din cauza conditiilor meteo. in total, opt oameni au murit in aceste zile din cauza frigului. Autoritatile au decis ca din cauza conditiilor meteo cursurile sa fie suspendate in unitatile de invatamant din Bucuresti si din 14 judete.

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau, izolate din nou din cauza viscolului

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau sunt izolate, miercuri dupa-amiaza, din cauza viscolului. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, Vasile.

O femeie a nascut in tren, intr-o gara din judetul Vaslui

O femeie in varsta de 33 de ani din Barlad a nascut in tren, miercuri dimineata, intr-o gara din apropierea municipiului Vaslui, seful de tren fiind cel care i-a taiat cordonul ombilical copilului, transmite.

O femeie a nascut in tren, intr-o gara din judetul Vaslui.

O femeie in varsta de 33 de ani din Barlad a nascut in tren, miercuri dimineata, intr-o gara din apropierea municipiului Vaslui, seful de tren fiind cel care i-a taiat cordonul ombilical copilului, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Vaslui, femeia, insarcinata in noua luni, se afla in tren impreuna cu sotul sau, iar la un moment dat, dupa ce a trecut de gara din municipiul Vaslui, i s-a declansat travaliul. Conductorul a oprit trenul in prima .

Avocat din Baroul Bucuresti, retinut pentru trafic de influenta

Un avocat din Baroul Bucuresti a fost retinut, astazi, pentru trafic de influenta, dupa ce a cerut, impreuna cu un alt barbat, 12. 000 de euro de la o persoana arestata pentru trafic de droguri, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Rovana Plumb: Din martie incepem procedurile pentru perdele forestiere

Ministrul Mediului si schimbarilor climatice, Rovana Plumb, a declarat, miercuri, ca in prezent sunt alocate sume de 30 milioane lei pentru perdele forestiere, pentru o lungime de 890 de km, iar procedurile vor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )