Libnet.ro
UNICEF

20:00

Aproximativ o treime din bugetul MAE pentru dezvoltare, destinat Republicii Moldova

Antena3 Antena3,
Aproximativ o treime din bugetul MAE pentru dezvoltare, destinat Republicii Moldova

Ministrul Bogdan Aurescu a aprobat lista proiectelor care vor fi finantate din bugetul de asistenta pentru dezvoltare pe anul 2015 al Ministerului de Externe, iar aproximativ 35% din total este destinat R. Moldova,. continuă pe Antena3

Fost secretar general al Aliantei: Putin ar putea ataca una din tarile baltice pentru a testa NATO

Fostul secretar general al Aliantei, Anders Fogh Rasmussen, a afirmat, vineri, ca Vladimir Putin are ambitii care merg dincolo de Ucraina si ar putea ataca unul din statele baltice pentru a testa solidaritatea NATO, conform The Daily Telegraph, citat de Agerpres.

Rasmussen: Putin ar putea ataca una din tarile baltice pentru a testa NATO

--------- * ACTUALIZARE 12:50 Vladimir Putin ar putea ataca unul din statele baltice pentru a testa solidaritatea NATO, a afirmat fostul secretar general al Aliantei, Anders Fogh Rasmussen, citat astazi de ziarul britanic The Daily Telegraph.

Carlos Ghosn: O treime din piata auto a Rusiei va disparea. Toti producatorii sunt afectati

Carlos Ghosn, CEO-ul grupului Renault-Nissan, avertizeaza ca piata auto ruseasca ar putea scadea chiar si cu o treime in urmatorii ani. Francezul spune ca afectat nu este doar grupul sau, inclusiv Ford sau GM, avand probleme in Rusia.

ANI i-a amendat pe deputatii din Comisia juridica pentru nerevocarea din functie a lui Petre Roman

Agentia Nationala de Integritate ANI) i-a amendat, marti, cu cate 2. 000 de lei, pe deputatii din Comisia jurdica prezenti luni in sedinta pentru ca nu l-au revocat din functie pe Petre Roman, pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )