Libnet.ro
UNICEF

17:30

Rasmussen: Putin ar putea ataca una din tarile baltice pentru a testa NATO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rasmussen: Putin ar putea ataca una din tarile baltice pentru a testa NATO

--------- * ACTUALIZARE 12:50 Vladimir Putin ar putea ataca unul din statele baltice pentru a testa solidaritatea NATO, a afirmat fostul secretar general al Aliantei, Anders Fogh Rasmussen, citat astazi de ziarul britanic The Daily Telegraph. continuă pe Ziarul Bursa

Fost secretar general al Aliantei: Putin ar putea ataca una din tarile baltice pentru a testa NATO

Fostul secretar general al Aliantei, Anders Fogh Rasmussen, a afirmat, vineri, ca Vladimir Putin are ambitii care merg dincolo de Ucraina si ar putea ataca unul din statele baltice pentru a testa solidaritatea NATO, conform The Daily Telegraph, citat de Agerpres.

Rasmussen: Putin ar putea ataca una din tarile baltice pentru a testa NATO

--------- * ACTUALIZARE 12:50 Vladimir Putin ar putea ataca unul din statele baltice pentru a testa solidaritatea NATO, a afirmat fostul secretar general al Aliantei, Anders Fogh Rasmussen, citat astazi de ziarul britanic The Daily Telegraph.

Fostul sef al NATO avertizeaza: Rusia ar putea ataca una dintre tarile baltice

Fostul sef al NATO, Anders Fogh Rasmussen, avertizeaza ca Rusia ar putea ataca una dintre tarile baltice. Acesta afirma ca Moscova nu doreste un conflict cu Alianta Nord-Atlantica pentru ca este sigur de.

Anders Fogh Rasmussen: Putin ar putea interveni in regiunea Baltica pentru a testa NATO

Vladimir Putin ar putea ataca una din tarile regiunii baltice pentru a testa solidaritatea NATO, a avertizat fostul secretar general al Aliantei, Anders Fogh Rasmussen, citat de The Telegraph. El n. r. Putin) vrea.

Fostul secretar general al NATO: Putin ar putea ataca o tara baltica. Vrea sa redea Rusiei pozitia sa de mare putere

Presedintele rus Vladimir Putin are ambitii care depasesc zona Ucrainei si ar putea ataca una dintre tarile baltice, a declarat fostul secretar general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, relateaza The Telegraph.

Putin ar putea ataca statele baltice, avertizeaza fostul sef NATO/ Daca va ataca un stat NATO, el va fi invins

Vladimir Putin are ambitii periculoase dincolo de Ucraina si ar putea planui un atac asupra statelor baltice pentru a testa hotararea si prezenta Occidentului in regiune, afirma fostul sef al NATO Anders Fogh Rasmussen, potrivit The Telegraph. Putin stie ca daca va trece linia rosie si ataca un aliat NATO, va fi invins. Sa ne fie clar asta. Dar el este un specialist al razboiului neconventional, a adaugat el.

Fostul sef al NATO: Vladimir Putin ar putea ataca statele Baltice pentru a testa reactia Aliantei Nord-Atlantice

Vladimir Putin ar putea lansa un atac asupra tarilor Baltice cu scopul de testa capacitatea de mobilizare a Aliantei Nord-Atlantice, avertizeaza fostul secretar general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, potrivit The Telegraph.

NATO: Ministrii Apararii discuta despre crearea de centre de comanda in Bulgaria, Polonia, Romania si tarile baltice

Ministrii Apararii din tarile membre NATO vor lua, joi, o decizie cu privire la crearea de centre de comanda si control in Bulgaria, Polonia, Romania, Lituania, Letonia si Estonia, in cadrul planurilor de reconsiderare a strategiei de aparare a Aliantei, au declarat reprezentanti ai organizatiei euro-atlantice, citati de BTA, conform Agerpres.

Una din legile Big Brother, respinse de Senat

Legea care prevede inregistrarea utilizatorilor de cartele preplatite si colectare si stocarea datelor acestora, una din legile Big Brother, a fost respinsa de Senat, in urma cererii de reexaminare transmisa de Curtea Constitutionala.

Subiectele Zilei: Paradoxul romanesc: Ghita e in comisia parlamentara care il va audia pe Coldea; Doua solutii simple care ar putea rezolva una dintre cele mai mari probleme din Romania; Elevii il reclama pe Radu Mazare la DNA. Reactia primarului

Romania, condamnata la CEDO sa plateasca 196. 400 euro din cauza conditiilor din inchisori in 2014. Romania a fost condamnata, anul trecut, la Curtea Europeana. Misterele Declaratiei de Independenta a Statelor Unite, un document uitat aproape 200 de ani la Biblioteca Teleki-Bolyai din Targu-Mures.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2306 seconds )